Δήμος Μεγαρέων: Κοπή βασιλόπιτας… εξ’αποστάσεως για τον «Ηρόδωρο»

Δήμος Μεγαρέων
Δήμος Μεγαρέων: Κοπή βασιλόπιτας… εξ’αποστάσεως για τον «Ηρόδωρο»

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση εξαιτίας της πανδημίας covid-19 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων.

Με την βοήθεια του διαδικτύου η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κα Γιάννα Ρήγα, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόριος Σταμούλης, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας και το μέλος του ΔΣ κα Κυριακή Μωραΐτη, συνδέθηκαν με το προσωπικό του νομικού προσώπου από όλες τις υπηρεσίες του και όλοι μαζί παρακολούθησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας που έκανε η Διευθύντρια του νομικού προσώπου κα Νικολέτα Σταυράκη.

Με μέριμνα της διοίκησης είχαν μοιραστεί στους υπαλλήλους συσκευασμένα κομμάτια πρωτοχρονιάτικης πίτας τα οποία συνολικά περιείχαν πέντε (5) φλουριά.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων ευχαρίστησε την Πρόεδρο, τα Μέλη του Δ.Σ και τους υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες τονίζοντας ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κα Γιάννα Ρήγα με τη σειρά της απένειμε τα εύσημα στο προσωπικό του νομικού προσώπου για την προσφορά του σε μία δύσκολη για όλους μας χρονιά όπως ήταν το 2020 και το ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τους. Τέλος ευχαρίστησε το Δημάρχο Μεγαρέων κ. Σταμούλη για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια.

Ο βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας ευχαρίστησε την Πρόεδρο για την πρόσκληση και αφού την συγχάρηκε για το σημαντικό έργο που γίνεται στο νομικό πρόσωπο ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δεσμεύτηκε να είναι δίπλα το νομικό πρόσωπο.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου ευχαριστούν θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή τους συμμετέχοντας στην διαδικτυακή εκδήλωση και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2022.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή