Δήμος Καλλιθέας : Εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Δήμος Καλλιθέας
Δήμος Καλλιθέας : Εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Ανακοίνωση Δήμου Καλλιθέας εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940:

Σύμφωνα με την υπ. αρ. 6729/2020 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού COVID-19 την παρούσα περίοδο, δενθα πραγματοποιηθούν όλες οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Επιπροσθέτως, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση τουκινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σας γνωρίζουμε ότι οι φετινές εκδηλώσεις οιοποίες θα πραγματοποιηθούν την 28η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, περιλαμβάνουν:
• Τέλεσηδοξολογίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Πάντωνσύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. ενώ θα ακολουθήσουν:
• Καταθέσεις στεφάνωνστην πλατεία Ηρώου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιαςυγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων. Για αυτούς τους λόγους οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται μέχρι τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 να επικοινωνήσουν με το γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Καλλιθέας στα ανωτέρω τηλέφωνα (προκειμένου να προκαθοριστεί διαφορετική ώρα κατάθεσης για τον κάθε φορέα).
• Ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στα καταστήματα των Υπηρεσιών του Δήμου από την 8η πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.
• Φωταγώγηση των δημοτικών κτηρίων το βράδυ της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή