Δήμος Γαλατσίου: Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού 28ης Οκτωβρίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου:  Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού 28ης Οκτωβρίου

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής επετείου της «28ης Οκτωβρίου 1940», σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης Οκτωβρίου
Γενικά

Α. Γενικός σημαιοστολισμός των καταστημάτων του Δήμου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των Οργανισμών καθώς και των ιδιωτικών καταστημάτων, των οικιών, των οδών και των πλατειών, από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσης του ηλίου 28ης Οκτωβρίου.

Β. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., των οργανισμών και των τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

Τελετάρχης και υπεύθυνος των εκδηλώσεων ορίζεται o κ. ΜΠΑΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Γαλατσίου.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

10:30 Επιμνημόσυνη δέηση στον ομαδικό τάφο του Γαλατσίου, με τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς στις 29-09-1944, από τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Ιωακείμ Αϊβαλιώτη, Προϊστάμενο Ιερού Ναού Αγίας Γλυκερίας.
Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

13:00 Ομιλίες σε Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς, Ν.Π.Δ.Δ., Τράπεζες κ.λ.π.
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

11:00 Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας στην οποία καλούνται να παραστούν:
Οι αρχές της πόλης, οι προϊστάμενοι και οι υπάλληλοι όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών και Οργανισμών, των Τραπεζών και λοιπών Ιδρυμάτων. Εκπρόσωποι κομμάτων, τα Δ.Σ. των Αντιστασιακών και λοιπών Οργανώσεων, Σωματείων και Συλλόγων και όλοι οι πολίτες.

Θα ακολουθήσει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Νικολόπουλο Κων/νο, Καθηγητής Φιλόλογος του 3ου Γεν. Λυκείου Γαλατσίου .

11:30 Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην πλατεία Πηγής (απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίας Γλυκερίας).
Κατάθεση στεφάνων
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών

Εθνικός Ύμνος

12:00 Έναρξη παρέλασης
Υπεύθυνοι ορίζονται από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ο κ. Γιάννης Παπαγεωργίου (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου) και από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο κ. Φιλιππίδης Δημήτριος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής 3ου Λυκείου Γαλατσίου).

Για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή