Ξενάγηση εθελοντών Αλληλεγγύης της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Γαλατσίου στη Βουλή των Ελλήνων

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ξενάγηση εθελοντών Αλληλεγγύης της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Γαλατσίου στη Βουλή των Ελλήνων

Ανακοίνωση Δήμου Γαλάτσιου:

Με ενθουσιασμό και αμέριστο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι εθελοντές και οι εθελόντριες Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας την ξενάγηση στη Βουλή των Ελλήνων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, στο πλαίσιο της ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς τους.

Η ομάδα των εθελοντών συνοδεύτηκε από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κα. Ασπασία Παναγιωτακοπούλου, καθώς και από υπαλλήλους του Γραφείου Εθελοντισμού που λειτουργεί στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Γαλατσίου.

Οι εθελοντές Αλληλεγγύης ενημερώθηκαν αρχικά για την ιστορία του κτηρίου της Βουλής και ξεναγήθηκαν στο Περιστύλιο και στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου βρίσκονται εκθέματα για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Στη συνέχεια παρακολούθησαν τη συνεδρίαση της Εθνικής Αντιπροσωπίας από τα θεωρεία της αίθουσας της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου.

Την παρουσία της ομάδας των εθελοντών στον χώρο ανακοίνωσε ο προεδρεύων της συνεδρίασης κ. Απόστολος Αβδελάς, την οποία υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα όλοι οι παριστάμενοι βουλευτές γεγονός το οποίο καταγράφηκε στα πρακτικά της Βουλής.

Χαρακτηριστικό είναι το ακόλουθο απόσπασμα όπως καταγράφηκε:

«ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Απόστολος Αβδελάς):

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, γίνεται γνωστό στο Σώμα ότι τη συνεδρίασή μας παρακολουθούν από τα άνω δυτικά θεωρεία, αφού ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτηρίου και τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής και ξεναγήθηκαν στην έκθεση της αίθουσας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», είκοσι εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου. Σας καλωσορίζουμε!»

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές και τις εθελόντριες για τη συνεχή στήριξή τους στο έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή