Γιώργος Μαρκόπουλος στον 94FM: Δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την κεντρική πολιτική σκηνή

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Γιώργος Μαρκόπουλος στον 94FM: Δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την κεντρική πολιτική σκηνή

Επικοινωνία 94FM Δημοτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός:

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να εγκαταλείπει την Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικά και τον Δήμο Γαλατσίου ειδικότερα, προκειμένου να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή, ο δήμαρχος Γαλατσίου και πρόεδρος της ΠΕΔΑ Γιώργος Μαρκόπουλος, σε συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που ασχολείται με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφασίζει να την αφήσει και να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή… Όχι εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ με την κεντρική πολιτική σκηνή. Θα είμαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στο Γαλάτσι», ξεκαθάρισε ο κ. Μαρκόπουλος.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο του Μετρό και τις δυσκολίες που έχουν φέρει οι εργασίες στο κυκλοφοριακό της πόλης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως τώρα γίνεται αντιληπτό πως τα μεγάλα έργα θέλουν υπομονή και έχουν ταλαιπωρία.
«Πρέπει από τώρα να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να υποδεχτούμε αυτό το πολύ σημαντικό έργο. Πρέπει να σταματήσει η πόλη μας να είναι κέντρο διερχομένων», τόνισε ο Γιώργος Μαρκόπουλος.
Αναφορικά με το άλσος Βεΐκου, ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε σίγουρος πως δεν κινδυνεύει, καθώς όπως είπε ουδέποτε δημόσιος χώρος, που είναι χαρακτηρισμένος ως δασική έκταση, δεν έχει χαθεί.
Τέλος, ο δήμαρχος Γαλατσίου και πρόεδρος της ΠΕΔΑ σημείωσε με νόημα πως όσο βαρύς και αν είναι ο χειμώνας που έρχεται, οι περισσότεροι δήμοι έχουν αποφασίσει πως δεν θα ρισκάρουν την εύρυθμη λειτουργία των πόλεών τους, αλλά θα «βάλουμε προσωρινά στον πάγο τα όνειρά μας»,,,!
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Μαρκόπουλου το παρακάτω link:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή