Ο Δήμαρχος Γαλατσίου στα γήπεδα εδαφοσφαίρισης/petanque στο Άλσος Βεΐκου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου στα γήπεδα εδαφοσφαίρισης/petanque στο Άλσος Βεΐκου

Ανακοίνωση Δήμου Γαλατσίου:

Το Αθλητικό Σωματείο Εδαφοσφαίρισης Γαλάτσι Petanque (Πετάνκ) Club επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στον χώρο των γηπέδων του πετάνκ στο Άλσος Βεϊκου, για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι και να ενημερωθεί για τις δράσεις του σωματείου.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του αθλητικού σωματείου ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο για την παρουσία του, συζήτησαν εκτενώς τους στόχους του σωματείου και τα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν και του έδωσαν αναμνηστικό ενθύμιο για το γραφείο του.

«Με χαρά διαπιστώνω ότι με πολλή δουλειά και με θετική διάθεση η ομάδα της εδαφοσφαίρισης/πετάνκ στο Γαλάτσι, έχει δημιουργήσει έναν εξαιρετικό και καθαρό χώρο στο Άλσος Βεΐκου, κερδίζοντας καθημερινά νέους φίλους και φίλες που αθλούνται, ψυχαγωγούνται και ενισχύουν τους δεσμούς της κοινωνίας μας. Ευχαριστούμε όλους τους παλιούς και νέους παίκτες και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος θα ενισχύσει τη δράση των ανθρώπων που ασχολούνται με το πετάνκ», είπε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.

Ενημερωτικά σημειώνεται ότι ο Δήμος Γαλατσίου είχε εκπροσωπηθεί στους 3ους Παγκόσμιους αγώνες εργασιακού αθλητισμού το 2021, για πρώτη φορά στο άθλημα του Petanque (πετάνκ), από τους υπαλλήλους του Δήμου: Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου, Δημοσθένη Βότσικα, Αγγελική Κακούρη και τον συνοδό-προπονητή τους Σπύρο Ασωνίτη, ως αθλητές στο σωματείο «Galatsi Petanque Club». Στόχος ήταν να συμμετάσχουν σε ένα γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας, που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», την ευγενή άμιλλα στον αθλητισμό και ωφελεί σημαντικά στην ψυχική και σωματική υγεία των συμμετεχόντων, ώστε να ευαισθητοποιήσουν συναδέλφους τους να ασχοληθούν με το άθλημα, το οποίο από τότε έχει ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Άλσος Βεΐκου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τα γήπεδα πετάνκ στο Άλσος Βεΐκου έχουν σηματοδοτηθεί ως σημείο ενδιαφέροντος στην παγκόσμια μηχανή αναζήτησης google και συγκεκριμένα στο ακόλουθο link : https://en.nicelocal.gr/attica/entertainment/gepeda_petanque_galatsi/ , καθώς και ως πρόταση χώρου ψυχαγωγίας στο παρακάτω link: https://countryhelper.com/city-greece-attica-athens-15-attractions-active_leisure_sport-games-petanque-top-10 .

Σύντομα, σύμφωνα με την υπεύθυνη συντονισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Αθλητικού Σωματείου Εδαφοσφαίρισης Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου πρόκειται να δημιουργηθεί ομάδα παιδιών, αλλά και εφήβων εδαφοσφαίρισης / petanque.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή