Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης στον Δήμο Αχαρνών

ΥΓΕΙΑ
Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης στον Δήμο Αχαρνών

Ανακοίνωση Δήμου Αχαρνών :
Μια νέα δράση του Δήμου Αχαρνών που φιλοδοξεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των δημοτών, δίνοντας προτεραιότητα στη ψυχική υγεία, ξεκινά αυτή την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου. Για πρώτη φορά στην πόλη μας, θα λειτουργήσει Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης με ειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό που θα δίνει κάθε εβδομάδα πολύτιμες συμβουλές, χωρίς κανένα κόστος.
Η ομάδα θα μαθαίνει στους συμμετέχοντες τεχνικές διαχείρισης του στρες, θα δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων και για την καλλιέργεια των θετικών συναισθημάτων και θα παρουσιάζει μεθόδους επίτευξης των προσωπικών στόχων και ονείρων. Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός χαιρετίζει τη νέα δράση και τονίζει ότι ο Δήμος Αχαρνών μέσω καινοτόμων πρωτοβουλιών θα στηρίζει, πάντα, τους δημότες του.

Το ραντεβού με τους ειδικούς της ομάδας θα δίνεται κάθε Πέμπτη από τις 19:00 έως τις 20:30 και κάθε Παρασκευή από τις 10:30 έως τις 12:00. Ειδικά τις Πέμπτες, θα υπάρχει ειδική μνεία σε ζητήματα που αφορούν τη σχέση γονέων και παιδιών και τα προβλήματα που προκύπτουν καθώς και στην αντιμετώπιση των οικογενειακών κρίσεων. Οι συναντήσεις θα διεξάγονται στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αχαρνών, Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα ενώ οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 2132072482-6989099991 (Αντιδήμαρχος Χριστίνα Κατσανδρή).

Γιατί όταν αλλάζουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε αλλάζει και ο κόσμος μας!

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή