Πρώτο κουδούνι και στα σχολεία του Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Πρώτο κουδούνι και στα σχολεία του Γαλατσίου

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, τελέστηκαν οι Αγιασμοί στα σχολεία του Δήμου Γαλατσίου παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος παρέστη στον αγιασμό του 2ου και 3ου Λυκείου, καθώς και στο 7ο και 9ο Δημοτικό, στέλνοντας εγκάρδιες ευχές στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τους λέγοντας:

«Γνωρίζετε ότι είμαι δίπλα σας, στα μικρά και τα μεγάλα, στα απλά και τα σύνθετα. Θέλω να απευθυνθώ στα παιδιά! Να ξέρετε ότι την τύχη την φτιάχνετε μόνοι σας! Η τύχη δεν είναι κάτι που έρχεται ουρανοκατέβατο. Τύχη είναι όταν η σκληρή δουλειά συναντάει την ευκαιρία για αυτό ποτέ μην αποπροσανατολίζεστε από τους στόχους σας. Να δίνετε ευκαιρίες στον εαυτό σας, να ακούτε και να χαμογελάτε πιο συχνά. Ευχαριστώ πολύ για την θερμή υποδοχή από καθηγητές και μαθητές! Αυτά τα πηγαία και ειλικρινή χαμόγελα είναι αυτά που μου δίνουν δύναμη να προχωράω! Καλή σχολική χρονιά σε όλους!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή