Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πάρκου σκύλων στη Νέα Χαλκηδόνα

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πάρκου σκύλων στη Νέα Χαλκηδόνα

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Άνοιξε τις πόρτες του το βράδυ της Πέμπτης 08 Σεπτεμβρίου 2022 το πάρκο σκύλων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Πρόκειται, για έναν ειδικά διαμορφωμένο και περιφραγμένο χώρο σε φυσικό περιβάλλον επί της οδού Δωδεκανήσου στη Νέα Χαλκηδόνα, με τάπητα και χώμα, βρύσες, καλαθάκια, κατάλληλο φωτισμό, αλλά και ξύλινες κατασκευές για τους τετράποδους φίλους μας.
Ο χώρος είναι χωρισμένος σε δύο τμήματα, ένας για μεγαλόσωμους και ένας για μικρόσωμους σκύλους, δύο καλαίσθητοι αλλά και ασφαλείς χώροι για την καθημερινή βόλτα των ζώων συντροφιάς.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το δημοτικό πάρκο σκύλων βλέπουμε με χαρά ήδη από σήμερα πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, πως θα γίνει ένας ιδανικός χώρος για τους τετράποδους φίλους μας. Περιφραγμένος και ασφαλής. Πρόκειται για μία ακόμη δέσμευση της δημοτικής μας αρχής προς τους συμπολίτες μας που δεν έμεινε απλά στα λόγια αλλά έγινε πράξη. Οφείλω επίσης να αναφέρω πως όλες οι εργασίες στους δύο αυτούς μεγάλους χώρους έγιναν κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού από την τεχνική υπηρεσία και το τεχνικό συνεργείο του Δήμου μας. Η είσοδος στο πάρκο θα είναι φυσικά ελεύθερη και δωρεάν για όλους τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς και όπως πιθανόν θα είδατε οι κανόνες λειτουργίας του έχουν αναρτηθεί στην είσοδο του πάρκου. Η δουλειά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην όμορφη πόλη μας παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που προκύπτουν συνεχίζεται… Σε κάθε τομέα της αρμοδιότητάς μας, σε κάθε συνοικία της Νέας Χαλκηδόνας και της Νέας Φιλαδέλφειας».

Στη λιτή αλλά συνάμα όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν πέραν του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κουτσάκης και Τάσος Κωνσταντινίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι ΛύσσανδροςΓεωργαμλής, Ηλίας Τάφας, Χρήστος Κοπελούσος, Σωτήρης Κοσκολέτος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Γούλας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Ηλίας Γκρίντζαλης, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Άννα Μπερδέση, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, στελέχη του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής καθώς και πολλοί συμπολίτες μας με τα σκυλάκια τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή