Τουρνουά 3*3 Magoula 2022 : 10-11 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Μαγούλας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τουρνουά 3*3 Magoula 2022 : 10-11 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Μαγούλας

Ανακοίνωση Δήμου Ελευσίνας:

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΠΡ.Ε.Π.Υ. ΑΜΚΕ, με βασικό αντικείμενο την πρόληψη υγείας στις αναπτυξιακές ηλικίες, ο Δήμος Ελευσίνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση συνδιοργανώνουν το τουρνουά μπάσκετ 3×3 Magoula 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Μαγούλας στις 10-11 Σεπτέμβρη 2022 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης, στο Δημοτικό Ιατρείο που στεγάζεται επί της οδού Αρτέμιδος 3, της Δημοτικής Κοινότητας Μαγούλας, του Δήμου Ελευσίνας, το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη και την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη, από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ Καρδιολογικός Έλεγχος για όσους χρειάζονται την Κάρτα Υγείας Αθλητή για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.
Προτεραιότητα στις εξετάσεις θα δοθεί:
1. Σε όσους αθλητές συμμετέχουν στο τουρνουά 3×3 Magoula 2022
2. Στους νεαρούς αθλητές/τριες όλων των αθλητικών ομάδων της πόλης, όλων των αθλημάτων.
3. Σε ενήλικες και βετεράνους αθλητές όλων των αγωνισμάτων.
*Στον χώρο του δημοτικού ιατρείου, θα τηρείται αυστηρά προτεραιότητα σύμφωνα με την ώρα προσέλευσης κάθε αθλητή/τριας.
**Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητικών ομάδων, ή group αθλητών, παρακαλείται ο υπεύθυνος κάθε ομάδας να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του στο info@prepy.gr
***Οι Κάρτες Υγείας (για τις οποίες θα πρέπει να έχει μεριμνήσει κάθε ενδιαφερόμενος), θα δίνονται στον αθλητή/τρια ή στον συνοδό του, ΜΟΝΟ μετά το πέρας της εξέτασης και της καρδιολογικής αξιολόγησης του εξεταζόμενου από τον ιατρό.
****Σε περίπτωση που οι ανάγκες των αθλητών/τριών δεν καλυφθούν στο σύνολό τους εντός του χρόνου της δράσης, η δράση θα επαναληφθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή