Αλέξης Χαρίτσης: Ο κ. Μητσοτάκης πολιτικά έχει τελειώσει – Πολιτική αλλαγή τώρα για μην τελειώσει η χώρα

Συνέντευξη του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και βουλευτή Μεσσηνίας, Αλέξη Χαρίτση, στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” (Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Ανθή Βούλγαρη):

«Είναι απολύτως σαφές πλέον ότι η κυβέρνηση επιχειρεί κουκούλωμα του σκανδάλου των υποκλοπών», δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, τονίζοντας ότι είναι «αδιανόητο να ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός στην Βουλή ότι δεν γνωρίζει τίποτα».

«Έχουμε πληροφορίες ότι ο κ. Δεμίρης, νυν πρόεδρος της ΕΥΠ, δήλωσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί πλήρως για τις τρέχουσες παρακολουθήσεις» συνέχισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «ο πρόεδρος της ΑΑΔΕ, κ. Ράμος, τόνισε ότι το ζήτημα του απορρήτου δεν μπορεί να προβληθεί ενώπιον της Βουλής». «Η προσπάθεια κουκουλώματος και συμψηφισμού της υπόθεσης ώστε να μην βγει η αλήθεια προς τα έξω είναι θεσμικό ατόπημα πρώτου μεγέθους» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Μητσοτάκης πολιτικά έχει τελειώσει» εκτίμησε ο Αλ. Χαρίτσης, καθώς «η υπόθεση των υποκλοπών τον έχει απαξιώσει πλήρως στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας και της διεθνούς κοινότητας». «Το κρίσιμο είναι να μην τελειώσει η χώρα» συνέχισε. «Δεν μπορούμε σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να προχωρήσουμε με μια κυβέρνηση που ψεύδεται καθημερινώς και με έναν πρωθυπουργό που λοιδορείται διεθνώς».

«Χρειάζεται πολιτική αλλαγή με προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία για να δοθεί πολιτική διέξοδος στην κρίση», κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή