Πρεμιέρα για την εκπομπή Open Sport το Σάββατο 20 Αυγούστου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πρεμιέρα για την εκπομπή Open Sport το Σάββατο 20 Αυγούστου

Ανακοίνωση Open :

Η αγαπημένη συνήθειά σας επιστρέφει! Το «OPEN SPORT», για 5η διαδοχική σεζόν στη γραμμή της αφετηρίας. Κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, 13:40 – 14:40, μία ώρα γεμάτη σπορ. Εμπλουτισμένο με νέες ενότητες, με σήμα κατατεθέν τη δύναμη της εικόνας και το άφθονο θέαμα, θα σας προσφέρει πάλι έγκυρη ενημέρωση σε συνδυασμό με ισχυρή δόση ψυχαγωγίας. Αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές των γηπέδων, ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες ιστορίες που «γεννάει» ο μαγικός κόσμος του αθλητισμού.

Μη χάσετε το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022, η Εθνική με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει βλέψεις για μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ. Ρεπορτάζ για την πρεμιέρα της Super League, o Αλέξης Σπυρόπουλος βάζει στο μικροσκόπιο τους διεκδικητές του τίτλου. Γκολ και θέαμα από το εξωτερικό, ενότητα για τις γαλανόλευκες επιτυχίες στις διεθνείς διοργανώσεις στίβου, κολύμβησης, ενόργανης γυμναστικής και κωπηλασίας.

Δείτε επίσης την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, πώς άρχισε τη Super League ο ΠΑΟΚ εναντίον του Παναιτωλικού και η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία. Ποδοσφαιρική πανδαισία από τα μεγάλα πρωταθλήματα, ρεπορτάζ για την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης για 6η φορά στην καριέρα του.

Συντελεστές Open Sport: Παρουσιαστής: Μανώλης Σφακάκης, Αρχισυντάκτης: Γιώργος Τσαντάκης, Σκηνοθέτης Δημήτρης Δανίκας, Επιμέλεια παραγωγής: Δημήτρης Φίλης, Συντακτική ομάδα: Βασίλης Πλακογιάννης, Αλέξανδρος Ξενικάκης, Δημήτρης Βάλσαμος, Γρηγόρης Ατρείδης, Έλβη Μιχαηλίδου, Γιώργος Σόμπολος, Γρηγόρης Ποζιός, Πάνος Βόγλης, Χριστίνα Βραχάλη, Αλέξης Σπυρόπουλος.

Πηγές

Φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή