Κοινωνία ώρα MEGA : Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Αυγούστου

ΕΛΛΑΔΑ
Κοινωνία ώρα MEGA : Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Αυγούστου

Δελτίο Τύπου Mega για την εκπομπή Κοινωνία Ωρα Mega :

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»
ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 05:00

Η «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, επιστρέφει με αέρα ανανέωσης στο ραντεβού με τους τηλεθεατές,τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 05:00 το πρωί.
Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του MEGAπου έκλεισε θριαμβευτικά την τηλεοπτική σεζόν κατακτώντας την κορυφήτης τηλεθέασης, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, την αμεσότητα, την άποψη και το χιούμορ να δίνει την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας.
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη επιστρέφουν στη βάση τους και μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής είναι έτοιμοι να μας μεταφέρουν όλα τα νέα, τις εξελίξεις, τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμοσε μια χρονιά που αναμένεται να σημαδευτεί από σημαντικές εξελίξεις.
Κρατώντας σταθερά τη σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές η εκπομπή θα διατηρήσει τοδίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.
Με καλεσμένους από όλους τους χώρους, της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, πρόσωπα που ξεχώρισαν και απόψεις που αξίζει να ακουστούν, η «Κοινωνία ώρα MEGA» θα ενισχύσει την παρέμβασή της σε θέματα που ενδιαφέρουν και αφορούν όλους μας.Δίνοντας με συνέπεια τον παλμό της επικαιρότητας από νωρίς το πρωί, η εκπομπή θα αναδεικνύει,επιπλέον,όλα όσα γίνονται αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο και δημιουργούν τάση στα socialmedia.

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή