Γαλάτσι από Κοινού: Φιέστες υποκρισίας στο Γαλάτσι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Γαλάτσι από Κοινού: Φιέστες υποκρισίας στο Γαλάτσι

Γαλάτσι Από Κοινού :

“Ο δήμαρχος Μαρκόπουλος με Άδωνι, Πατούλη και Σκρέκα, γιορτάζουν την ανακύκλωση που δεν κάνουν

Το Γαλάτσι δεν έχει κανένα λόγο να ‘γιορτάζει’ την ανακύκλωση. Έχει, αντίθετα, πολλούς λόγους να αγωνιά και να θυμώνει για την δημοτική διαχείριση των απορριμμάτων.
Με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής και του δημάρχου, Γιώργου Μαρκόπουλου:
• Πληρώνει από τα μεγαλύτερα πρόστιμα επειδή ΔΕΝ κάνει ανακύκλωση.
• Ρίχνει τα κλαδέματα όπου βρει, κατά προτίμηση στη ΛΑΤΟ ανάμικτα με μπάζα και σαμπρέλες, επειδή όπως μας δήλωσε κατ’ επανάληψη ο δήμαρχος, και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αυτό συμφέρει περισσότερο από το να βάζει βενζίνη και να τα πηγαίνει στο εργοστάσιο της ΕΜΑΚ για να γίνουν κομπόστ.
• Έφερε τους καφέ κάδους για οργανικά απόβλητα, αλλά οι υπηρεσίες του συμβουλεύουν τους δημότες να ρίχνουν εκεί τα σύμμικτα, μιας και «πήραμε τους καφέ κάδους επειδή μας τελείωσαν οι πράσινοι»!
• Δεν έχει κάνει ποτέ ούτε έχει προγραμματίσει καμία καμπάνια προς τους κατοίκους για το τι εστί ανακύκλωση και πώς γίνεται η διαλογή στην πηγή.
• Διαιωνίζει ανενδοίαστα την πληγή του παράνομου πάρκινγκ απορριμματοφόρων και της ρύπανσης που αυτό δημιουργεί σε όλη την περιοχή της δασικής-αναδασωτέας έκτασης του λόφου Κόκκου, αφού πρώτα το μετέτρεψε «κατόπιν ενεργειών του» όπως υπερηφανεύεται, σε ΣΜΑ, με νυχτερινή τροπολογία παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Αλλά, βέβαια, όλ’ αυτά είναι προφανώς σε πλήρη αρμονία με τα έργα και τις ημέρες των στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη που θα συνεορτάσουν μαζί του, των κ.κ. Σκρέκα, Γεωργιάδη και του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, μέρες πούναι ενώ καίγεται η μισή Αττική και εισπνέουμε τους καπνούς των επιτυχιών τους.
Όλοι αυτοί, έρχονται στην πόλη μας να καμαρώσουν τις λαμπρές τους επιδόσεις στη δασοπυρόσβεση και την πρόληψη, ενώ ο κ. Πατούλης θα έχει, ίσως, την ευκαιρία να μας μιλήσει και για τα οφέλη της καύσης των απορριμμάτων, με φόντο τις πυρκαγιές που ολοένα περικυκλώνουν τη Φυλή.
Και για κερασάκι στην τούρτα,όλοι αυτοί οι «άριστοι» θα μοιράσουν στο τέλος και 3 ηλεκτρικά ποδήλατα, 3 smart watches και 3 action cameras, γυάλινες χάντρες στους ιθαγενείς, ως «ανταποδοτικά οφέλη» της συνεχιζόμενης εξαθλίωσης.

Καλούμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μας να μην συμμετάσχουν σ’ αυτή την απύθμενη κοροϊδία εις βάρος τους, χάριν μιας ακόμη προεκλογικής φιέστας του δημάρχου με τους κυβερνητικούς ομοϊδεάτες του.

ΥΓ. Καλούμε και τους/ις εθελοντές/ριες που με πάθος και ανιδιοτέλεια προσπαθούν να περιθάλψουν τα εγκατελειμένα πυρόπληκτα ζωάκια στη ΛΑΤΟ, να ρίξουν μια ματιά και στις τρύπες του λατομείου παραδίπλα, να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για το φυσιολατρικό έργο και τον αγώνα προστασίας του περιβάλλοντος που διεξάγεται απ’ αυτή τη δημοτική αρχή σ’ αυτή την πόλη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Αγγέλικα Σαπουνά
Χωριανόπουλος Νίκος”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή