Στο παλιό λατομείο “ΑΣΤΗΡ ΛΑΤΟ” σημείο συλλογής πυρόπληκτων ζώων συντροφιάς

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Στο παλιό λατομείο “ΑΣΤΗΡ ΛΑΤΟ” σημείο συλλογής πυρόπληκτων ζώων συντροφιάς

Ανάρτηση στο Facebook του Γιώργου Μαρκόπουλου:

“Η Αττική είναι το σπίτι μας και για ακόμα μια χρονιά πλήττεται από πυρκαγιές.
Μην μπορώντας να μείνουμε αμέτοχοι και έπειτα από πρωτοβουλία του Dogs’ Voice , της Elena Dede και της Σταματίνα Σταματάκου πράττουμε το αυτονόητο ανοίγοντας και φέτος τις πόρτες του παλιού λατομείου «ΑΣΤΗΡ ΛΑΤΟ» ώστε να δημιουργηθεί ασφαλές σημείο συλλογής πυρόπληκτων ζώων συντροφιάς.
Ήδη από τις 9:00 το πρωί (20/7) πληθώρα εθελοντών έχουν επισκεφθεί το χώρο για να βοηθήσουν τον σταθμό που έχει στηθεί και παρακαλώ να ενημερώνεστε από την επίσημη σελίδα του Dog’s Voice καθώς ανανεώνεται συνεχώς η λίστα με τα πράγματα που χρειάζεται ο σταθμός.
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ψυχική κατάσταση των ανθρώπων που έρχονται αντιμέτωποι με την πυρκαγιά και θέλω να επισημάνω πως ο Δήμος μας θα είναι πάντα δίπλα σε οργανώσεις που φροντίζουν και περιθάλπουν τους τετράποδους φίλους μας.
Ευχαριστώ θερμά τους υπαλλήλους του Δήμου οι οποίοι από νωρίς το πρωί έσπευσαν στο σημείο βοηθώντας στο στήσιμο του σταθμού.
Ευχαριστώ προσωπικά και τον Thodoris Livanios που χωρίς αυτόν δεν θα είχε γίνει η γνωριμία με την αξιέπαινη οργάνωση του Dogs Voice. “

Πήγαινε στην κορυφή