Tattoos ή tattoops; Σε ποια σημεία θα μετανιώσεις -σχεδόν σίγουρα- το τατουάζ

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Tattoos ή tattoops; Σε ποια σημεία θα μετανιώσεις -σχεδόν σίγουρα- το τατουάζ

Ελάχιστοι άνθρωποι γύρω μας έχουν δέρμα «αγνό» από μελάνι. Αυτό το δεδομένο δίνει κίνητρο και ιδέες σε πολλούς να κάνουν «ποσότητες» τατουάζ αλόγιστα. Εκτός από την ποσότητα των τατουάζ, πρόβλημα αποτελεί και η τοποθεσία τους, αφού αυτός είναι και ο παράγοντας – κλειδί για ένα πετυχημένο τατουάζ.
Επειδή μπορεί κι εσύ να μπαίνεις στον πειρασμό για την… επέκταση του μελανιού πάνω σου, δες ποια σημεία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σκεφτείς για καμβά του νέου σου τατουάζ.
1. Στο πρόσωπο
Χρειάζεται κι εξήγηση; Το τατουάζ στο πρόσωπο είναι μια καλή ιδέα αν είσαι rapper / trapper. Αν, όμως, έχεις σκοπό να βιοπορίζεσαι με οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα, τότε δεν ενδείκνυται να έχεις κάτι στο πρόσωπό σου που να ξεχωρίζει περισσότερο από τα φυσικά σου χαρακτηριστικά. Πίστεψέ μας, τίποτα δεν χρειάζεται να αποτυπωθεί στην περιοχή του προσώπου σου.
2. Στον λαιμό
Ο λαιμός είναι το δεύτερο πιο εμφανές σημείο μετά το πρόσωπο. Πρώτα από όλα, το τατουάζ στον λαιμό πονάει, και, αν έχεις σκοπό να κάνεις ένα μεγάλο σχέδιο εκεί, τότε ξανασκέψου το. Επίσης, ακόμα κι αν έχεις αποφασίσει να δεσμεύσεις την περιοχή του λαιμού για τατουάζ, τότε θα πρέπει να σκεφτείς και την έξτρα, καθημερινή φροντίδα του. Ο λαιμός σου εκτίθεται συνεχώς στις ακτίνες του ήλιου, που κάνουν τα τατουάζ να «πρασινίζουν» αν δεν προστατεύονται επαρκώς. Αντιηλιακό κάθε μέρα, χειμώνα – καλοκαίρι και σε μεγάλες ποσότητες επιβάλλεται.
3. Στο κρανίο
Ειλικρινά, γιατί να χρειάζεσαι κάτι τέτοιο; Πέρα από το ότι πονάει όσο τίποτα άλλο, το τατουάζ στο κρανίο σου πάει λίγο πολύ χαμένο, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα καλυφθεί από τα μαλλιά σου. Γιατί να έχεις, λοιπόν, ένα έργο τέχνης, αφού θα το κρύβεις;
4. Στα δάχτυλα των χεριών
Μια ωραία μόδα κυρίως για το γυναικείο κοινό, που έχει και αυτή τον αντίλογό της. Πρώτα από όλα, κανένα τατουάζ στα δάχτυλα δεν μπορεί να επουλωθεί πλήρως, αφού μιλάμε για μια περιοχή του σώματος που είναι σε διαρκή χρήση. Δεύτερον, λόγω της τριβής, τα τατουάζ αυτά δεν μακροημερεύουν. Συνεπώς, δεν είναι το καλύτερο μέρος για εκείνο το superσημαντικό / συμβολικό tattooπου σκέφτεσαι να κάνεις.
Μετάνιωσα ήδη. Τι να κάνω;
Δεδομένου ότι μιλάμε για σημεία του σώματος που θέλεις καθαρά, χρειάζεσαι μια μέθοδο οριστικής απαλλαγής από τατουάζ. Αυτή η μέθοδος είναι η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ https://tattoolaser.gr/ και σώζει τη δημόσια εικόνα σου από τα αυθόρμητα λάθη. Με λίγες συνεδρίες, το τατουάζ που θέλεις να αφαιρέσεις γίνεται παρελθόν. Απόλαυσε ξανά το καθαρό σου δέρμα, με προσεγμένη αφαίρεσητατουάζ με λέιζερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή