«Ανοιχτές αυλές σχολείων» στον Δήμο Περάματος για χαρούμενα και δημιουργικά απογεύματα

Δήμος Περάματος
«Ανοιχτές αυλές σχολείων» στον Δήμο Περάματος για χαρούμενα και δημιουργικά απογεύματα

Ανακοίνωση Δήμου Περάματος:

Ανοιχτές θα παραμείνουν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου οι αυλές πέντε σχολείων του Δήμου Περάματος δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά της πόλης μας να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν με μία σειρά δραστηριοτήτων σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα δράσεων.
Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής είναι ήδη από τις 4 Ιουλίου ανοιχτές τα απογεύματα, οι αυλές:
• Του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος
• Του 3ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος
• Του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος
• Του 6ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος
• Του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου
Τα σχολεία θα είναι ανοικτά για τα παιδιά όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας από 17:00 έως 22:00 και για όλο το καλοκαίρι.
Το πρόγραμμα των δράσεων περιλαμβάνει παραστάσεις καραγκιόζη, τσουβαλοδρομίες, ταχυδακτυλουργούς, θεατρικό παιχνίδι, παιχνίδια τύπου survivor και φυσικά κλόουν!
Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:
«Μέσα από το πρόγραμμα «Ανοιχτές Αυλές Σχολείων 2022» ανοίγουμε τις αυλές πέντε σχολείων του Δήμου Περάματος προσφέροντας στα παιδιά την ευκαιρία να παίζουν και να παρακολουθούν πλήθος δραστηριοτήτων σε γνώριμους γι’ αυτά χώρους.
Αναμφίβολα, με το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων που οργάνωσε ο Δήμος μας, καθημερινά, από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, τα παιδιά μας έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να ψυχαγωγηθούν αξιοποιώντας στο έπακρο τον ελεύθερο τους χρόνο.
Με αυτόν τον τρόπο τα σχολεία μας, πέρα από τον εκπαιδευτικό τους ρόλο, λειτουργούν και ως σημεία κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας των παιδιών, ώστε να έχουν ένα ακόμα πιο όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή