Εγκαίνια αλλεργιολογικού ιατρείου στο Γαλάτσι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Εγκαίνια αλλεργιολογικού ιατρείου στο Γαλάτσι

Τα εγκαίνια του πρώτου αλλεργιολογικού ιατρείου στο Δήμο Γαλατσίου, επί της Αγίας Γλυκερίας 3, έγιναν το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Η ύπαρξη του ιατρείου αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα για την πόλη μας για ευνόητους λόγους εγγύτητας (στο κεντρικότερο σημείο του Δήμου μας) και εποχικότητας (έξαρση αλλεργιών).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, μέλη της Ιατρικής και Πανεπιστημιακής κοινότητας, του Κοινοβουλίου καθώς και πλήθος κόσμου.

Υπεύθυνη του αλλεργιολογικού ιατρείου είναι η ιατρός Φωτεινή Γεροπάντα, εγνωσμένης αξίας στον τομέα της. Είναι Αλλεργιολόγος παίδων και ενηλίκων, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Imperial College London της Μεγάλης Βρετανίας (MSc Course in AIIergy).
Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε παθήσεις όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το αλλεργικό άσθμα, η τροφική και φαρμακευτική αλλεργία, οι αλλεργικές παθήσεις του δέρματος, οι αλλεργίες από τσιμπήματα εντόμων (σφήκες, μέλισσες κ.ά.).

Η Φωτεινή Γεροπάντα είναι επίσης επιστημονικός συνεργάτης της Αλλεργιολογικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ και μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας.

Πήγαινε στην κορυφή