Δήμος Ελευσίνας :Τρία νέα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα στη μάχη της καθαριότητας

Δήμος Ελευσίνας
Δήμος Ελευσίνας :Τρία νέα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα στη μάχη της καθαριότητας

Ανακοίνωση Δήμου Ελευσίνας:

Πρόκειται για τρία ηλεκτροκίνητα σάρωθρα πεζού χειριστή τα οποία θα χειρίζεται το προσωπικό του τμήματος καθαριότητας προκειμένου να αντικαθιστούν την εργασία, που έως σήμερα γίνεται με τον παραδοσιακό χειρωνακτικό και πολύ καταπονητικό τρόπο, δηλαδή καροτσάκι, σκούπα, φαράσι, φυλλοσυλλέκτης και χειρωνακτική εργασία.
Στόχος της προμήθειας είναι να μπορέσει ο Δήμος να καλύψει αποτελεσματικά, αποδοτικά, πολύ εργονομικά και ταχύτατα τις σχετικές ανάγκες καθαρισμού δρόμων, πεζοδρομίων, πεζόδρομων, πλατειών, πάρκων, κοινόχρηστων χώρων, στεγασμένων χώρων κ.λ.π. συντελώντας στην αύξηση της εργονομίας του προσωπικού και της παραγωγικότητας καθώς και στη σημαντική αναβάθμιση του συνολικού επιπέδου ποιότητας καθαρισμού της πολεοδομικής ενότητας του Δήμου.
Φυσικά, τα παραπάνω μηχανήματα πρόκειται να βελτιώσουν σημαντικά τις συνθήκες εργασίας όσον αφορά στην κόπωση και την μακροχρόνια σωματική καταπόνηση και επιβάρυνση των εργαζομένων, που καθημερινά καταβάλλουν τα μέγιστα προκειμένου να διατηρήσουν καθαρό τον Δήμο.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Η καθαριότητα στον Δήμο είναι ένα κομμάτι που για εμάς, αποτελεί προτεραιότητα και νομίζω πως η εικόνα της Ελευσίνας & της Μαγούλας, σε σχέση με το παρελθόν, είναι πολύ διαφορετική. Φυσικά, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτός είναι και ο στόχος μας, καθημερινά. Για τον λόγο αυτό αλλά και για τη βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίζουμε να εξοπλίζουμε τον στόλο του τμήματος καθαριότητας με σύγχρονα μέσα, που θα συνδράμουν στο έργο του προσωπικού μας, το οποίο καθημερινά καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια συντήρησης και ευπρεπισμού των κοινόχρηστων χώρων, σε όλο το εύρος του Δήμου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή