Μεγάλη μουσική βραδιά στη Ν. Χαλκηδόνα τη Δευτέρα 11 Ιουλίου

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Μεγάλη μουσική βραδιά στη Ν. Χαλκηδόνα τη Δευτέρα 11 Ιουλίου

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας διοργανώνει την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 21:00, μία μεγάλη μουσική βραδιά στο πλαίσιο της ημέρας του εορτασμού της αναμνήσεως του θαύματος της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας, ημέρα κατά την οποία εορτάζει ο ομώνυμος Ιερός Καθεδρικός Ναός της Νέας Χαλκηδόνας, εντάσσοντάς την στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το «Έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού».

Μία ξεχωριστή λαϊκή συναυλία στο πάρκο «Γ. Αποστολάκης» της Νέας Χαλκηδόνας με τον εξαιρετικό ερμηνευτή Γεράσιμο Ανδρεάτο.

O Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, με σημαντική πορεία στην ελληνική δισκογραφία, θα παρουσιάσει ένα υπέροχο λαϊκό πρόγραμμα με τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο αλλά και επιτυχίες μεγάλων συνθετών.

Στο πρόγραμμα της συναυλίας εντάσσεται και μια ενότητα με παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Συμμετέχουν ο τραγουδοποιός Μάκης Ψαραδέλλης και η ερμηνεύτρια Νάγια Αγοραστού. Τους ερμηνευτές θα συνοδεύουν ο Χρήστος Κουμούσης (πιάνο και επιμέλεια ορχήστρας), ο Βαγγέλης Βοττέας (βιολί) ο Περικλής Παπαδόπουλος (κιθάρα), η Εύη Καννέλου (κρουστά) και ο Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο).

Η είσοδος όπως σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα είναι ελεύθερη και δωρεάν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή