Εκτεταμένοι καθαρισμοί οικοπέδων από τον Δήμο Ελευσίνας

Δήμος Ελευσίνας
Εκτεταμένοι καθαρισμοί οικοπέδων από τον Δήμο Ελευσίνας

Ανακοίνωση Δήμου Ελευσίνας:

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι καθαρισμοί των οικοπέδων στον Δήμο Ελευσίνας.
Την τρέχουσα περίοδο, μέσω του τμήματος καθαριότητας πραγματοποιούνται καθαρισμοί ιδιόκτητων οικοπέδων, για τα οποία και είχαν σταλεί σχετικές επιστολές, προκειμένου οι ιδιοκτήτες να προχωρήσουν στις απαραίτητες εργασίες.
Με την πάροδο της -από του Νόμου- προθεσμίας υποχρεωτικού καθαρισμού των ιδιόκτητων οικοπέδων, ο Δήμος όφειλε να παρέμβει αυτεπαγγέλτως, όπως και έκανε, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.
Σημειώνεται, πως από πλευράς Δήμου πρόκειται να σταλεί το κόστος των καθαρισμών στους ιδιοκτήτες, όπως ακριβώς αναφέρεται και στη νομοθεσία.
Μάλιστα, ξεκίνησαν και εκτεταμένοι καθαρισμοί σε ολόκληρη την έκταση έναντι της οδού Ωκεανιδών. Μία έκταση που για χρόνια παρέμενε ακαθάριστη και εγκυμονούσε προβλήματα ασφαλείας αλλά και υγιεινής.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Αυτήν την περίοδο τα συνεργεία μας βρίσκονται στους δρόμους καθαρίζοντας οικόπεδα, κυρίως ιδιόκτητα. Οικόπεδα όπως της επί της οδού Ωκεανιδών ήταν στις άμεσες προτεραιότητές μας, γι’ αυτό και ήδη ξεκίνησαν εκτεταμένοι καθαρισμοί. Ήταν άλλωστε, και ένα σημείο που έχρηζε άμεσης παρέμβασης από πλευράς μας, τόσο για λόγους δημόσιας υγείας όσο και για λόγους ασφαλείας. Ήταν κάτι, που όλοι διαπιστώναμε περνώντας από το σημείο και πρόκειται για ένα από τα προβλήματα που χρόνιζε στον Δήμο Ελευσίνας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή