Συνεχείς συναντήσεις του Δημάρχου Αχαρνών για την πάταξη της εγκληματικότητας και την ενίσχυση της αστυνόμευσης

Δήμος Αχαρνών
Συνεχείς συναντήσεις του Δημάρχου Αχαρνών για την πάταξη της εγκληματικότητας και την ενίσχυση της αστυνόμευσης

Ανακοίνωση Δήμου Αχάρνων:

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα συναντήθηκε την Παρασκευή 1η Ιουλίου ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, με θέμα την πάταξη της εγκληματικότητας, την ενίσχυση της αστυνόμευσης και ασφάλειας στον Δήμο.
Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και ανώτατα στελέχη της αστυνομίας όπως και ο πρόεδρος της επιτροπής αντιεγκληματικής πολιτικής του Δήμου Στάθης Τοπαλίδης και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κουλόγιαννης, ο Δήμαρχος έθεσε επί τάπητος όλα τα ζητήματα δημόσιας τάξης και εγκληματικότητας στην περιοχή και παρουσίασε συγκεκριμένα γεγονότα και στοιχεία που καταδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος. Ο κ. Σπύρος Βρεττός ζήτησε παράλληλα την ουσιαστική ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας, με ένστολο προσωπικό αλλά και οχήματα για περιπολίες, προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.
Από την πλευρά του, ο Αρχηγός της Αστυνομίας ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αχαρνών για το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται τις τελευταίες μέρες και σε λίγο καιρό θα έχει απτά αποτελέσματα.
«Από την πλευρά μας δεν εφησυχάζουμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αυτό που δικαιούμαστε. Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα και στην παραβατικότητα», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός.

Πήγαινε στην κορυφή