Μια νέα τοιχογραφία γεμάτη έμπνευση και χρώμα, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα!

Δήμος Βύρωνος
Μια νέα τοιχογραφία γεμάτη έμπνευση και χρώμα, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα!

Ανακοίνωση Δήμου Βύρωνα:

Μια νέα πολύχρωμη, χαρούμενη και πανέμορφη τοιχογραφία (mural) κοσμεί πλέον το προαύλιο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα! Δημιουργός της είναι ο muralartistEpsilon (Γιάννης Ερμίδης) και “καμβάς” ο τοίχος παρακείμενης πολυκατοικίας που ευγενικά παραχωρήθηκε από τους ιδιοκτήτες της.

Το έργο ανήκει στην κατηγορία τοιχογραφιών που ονομάζονται Funkyfeathers, μέσω των οποίων αναδεικνύονται με έντονα χρώματα μορφές και σχήματα από τον κόσμο της εικονογράφησης. Σκοπός των έργων αυτών είναι να προσφέρουν ευχαρίστηση και καλοκαιρινή διάθεση στους θεατές τους μεταμορφώνοντας παράλληλα τους μουντούς τοίχους της πόλης.

Η πανέμορφη τοιχογραφία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Βύρωνα, της Awesome Athens Experiences και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ τα χρώματα ήταν χορηγία της Cosmoslac.

Λίγα λόγια για τον muralartist

Ο ΓιαννηςΕρμίδης ή αλλιώς EpsilonArt&Design είναι εικονογράφος &graffitiartist από την Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της σχολής εφαρμοσμένων τεχνών Ορνερακης (2009-2012) και δουλεύει ως seniorgraphicdesigner.Στον ελεύθερο του χρόνο πέρα από graffiti, συλλέγει – δημιουργεί (και εκδίδει) τα δικά του κόμικς. Η δουλεία του είναι σαφώς επηρεασμένη από την 9η τέχνη και τη pop κουλτούρα, καθώς από το 2013 και έπειτα συμμετέχει σταθερά σε όλα τα bigComicCon Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

• Ευχαριστούμε τον φωτογράφο Γιώργο Αραπέκο για τα φωτογραφικά κλικ που μας χάρισε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή