Νέα χρηματοδότηση σχεδόν 2 εκ. ευρώ μέσω του «Αντώνης Τρίτσης» στον Δήμο Ελευσίνας

Smart tech Elefsina & Ηλεκτρικά Οχήματα

Στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών εντάσσονται 2 ακόμη έργα του Δήμου Ελευσίνας.
Έτσι λοιπόν, με χρήματα που διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών η δημοτική αρχή, αναμένεται να προχωρήσει σε:
• Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων Δήμου Ελευσίνας – 849.309,01 ευρώ
• SmarttechElefsina: Έξυπνος κόμβος νέων τεχνολογιών, ψηφιοποίησης και καινοτομίας Δήμου Ελευσίνας – 1.113.768,00 ευρώ
Πρόκειται για έργα που θα συντελέσουν, ώστε ο Δήμος να γίνει «έξυπνος» με άμεσα οφέλη στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών, την αποδοτικότερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων και την παροχή ποιοτικότερων ψηφιακών υπηρεσιών σε τομείς της αστικής λειτουργίας.
Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί όλες οι προτάσεις που έχει καταθέσει ο Δήμος Ελευσίνας, ενώ εκκρεμεί και η έγκριση ένταξης σε ένα ακόμη χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Μέσω της ένταξης του Δήμου μας σε προγράμματα χρηματοδότησης στοχεύουμε στην αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου επωφελεία των πολιτών, γι’ αυτό άλλωστε, δεν αφήνουμε ανεκμετάλλευτη καμία τέτοια ευκαιρία. Με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Θανάση Μαυρογιάννη, συντάξαμε έναν άρτιο φάκελο προτάσεων και μέχρι στιγμής καταφέρνουμε να εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με την ένταξη των παραπάνω προτάσεών μας στο «Αντώνης Τρίτσης» φιλοδοξούμε να έρθουμε πιο κοντά σε μία πόλη σύγχρονη, φιλική προς το περιβάλλον και φυσικά, σε μία έξυπνη πόλη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή