Ο Γ. Σ. Γαλατσίου-Γυμνάσιον στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 του ΣΕΓΑΣ στο Βόλo

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Γ. Σ. Γαλατσίου-Γυμνάσιον στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 του ΣΕΓΑΣ στο Βόλo

Ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Γαλατσίου Γυμνάσιον :

Με τη συμμετοχή συνολικά 1.350 αθλητών (600) και αθλητριών (750) της κατηγορίας Κ18 διεξήχθει στο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τουΒόλου, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18.
Αναμεσά τους και πέντε Γαλατσιώτες αθλητές της κατηγορίας Κ18.
Το διήμερο έγιναν σπουδαίες αναμετρήσεις, τόσο για την κατάκτηση της νίκης και την ανάδειξη των πρωταθλητών, όσο και για την επιβεβαίωση της καλής αγωνιστικής κατάστασης των αθλητριών και αθλητών της κατηγορίας και την επίτευξη ορίων για την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς στην κατηγορία που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 που θα διεξαχθεί στις 4-7 Ιουλίου στην Ιερουσαλήμ.
Για τον Γ. Σ. Γαλατσίου-Γυμνάσιον,στην πρώτη του συμμετοχή στην κατηγορία αγωνίστηκαν πέντε αθλητές. Στο μήκος παίδων,ο Δρίτσουλας Νίκος με σταθερά άλματα 5.59μ.και ο Θεοδωράκος Θοδωρής με 5.67μ. θα μπορούσε αν βρισκόταν κοντά στις ατομικές του επιδόσεις να ελπίζει σε είσοδο στον τελικό του μήκους.Στα 800m με το Βεργωτή Άγγελο με χρόνο 2.10΄΄ (ατομικό 2.7΄΄) να καθιερώνεται πανελλαδικά στους καλούς δρομείς της κατηγορίας.Στη σκυταλοδρομία 4x100mη ομάδα του Γ. Σ. Γαλατσίου-Γυμνάσιονμε τους αθλητές (Σαχίνη Ε. Νεοκλέους Κ. Δρίτσουλα Ν. και Θεοδωράκο Θ.) έδωσε το παρόν σε αγώνες με αυξημένες απαιτήσειςβελτιώνοντας το ρεκόρ (48΄΄) συλλόγου.
Συγχαρητήρια στους αθλητές του Συλλόγου για τις επιδόσεις τους και για την άψογη συμπεριφορά τους το 2ήμερο των αγώνων! Συγχαρητήρια και στις προπονήτριες κ. Ζήση Μαρία και κ. Λιακοπούλου Φωτεινή για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο Βόλο!
ΟΓ. Σ. Γαλατσίου-Γυμνάσιον στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών και δεσμεύεται να πράξει ανάλογα και για τους αθλητές των μικρότερων κατηγοριών.
Τη νέα αγωνιστική σεζόν θα υπάρχει αγωνιστική παρουσία στις μεγαλύτερες κατηγορίες, σε όποια πόλη της Ελλάδας κι αν γίνουν τα πρωταθλήματα του Σέγας!
Ο Γαλατσιώτικος Σύλλογος, Γ. Σ. Γαλατσίου-Γυμνάσιον, υπεύθυνα, με ρεαλισμό, γνώση και σύνεση προχωρά στην επόμενη μέρα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή