Πρώτη φορά διακοπές με σκάφος

ΕΛΛΑΔΑ
Πρώτη φορά διακοπές με σκάφος

Αν πηγαίνετε διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους σας, τότε σίγουρα θα απολαύσετε το χρόνο σας στο σκάφος. Τα πλεονεκτήματα αυτού του είδους διακοπών είναι προφανή: μπορείτε να χαλαρώσετε στη θάλασσα και να διασκεδάσετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να νοικιάσετε ένα σκάφος https://santoriniboatrental.gr/ για τις διακοπές σας. Είτε ταξιδεύετε με σκάφος στην Ελλάδα, την Κροατία ή την Τουρκία, θα διαπιστώσετε ότι είναι ο ιδανικός τρόπος για να περιηγηθείτε και να δείτε τα αξιοθέατα.

Αν πρόκειται να κάνετε διακοπές με κρουαζιέρα με φίλους ή την οικογένειά σας, η ενοικίαση ενός μικρού σκάφους είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εξερευνήσετε τα νησιά. Μπορείτε να κωπηλατείτε με το δικό σας ρυθμό και να σταματάτε όποτε θέλετε για κολύμπι ή κολύμπι με αναπνευστήρα. Ή νοικιάστε ένα μεγαλύτερο σκάφος αν είστε περισσότεροι από έναν, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε όλοι στο κατάστρωμα καθώς εξερευνείτε την ακτογραμμή.

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης ορισμένα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν πάτε ταξίδι με σκάφος.

Τι να πάρετε μαζί σας;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε αν όλα είναι εντάξει με το διαβατήριο, τη βίζα και την ταξιδιωτική σας ασφάλεια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για την είσοδο στη χώρα στην οποία είναι αραγμένο το σκάφος σας (αν είναι σε άλλη χώρα). Εάν όχι, φροντίστε να τα αποκτήσετε πριν ξεκινήσετε την κρουαζιέρα.

Βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας χωράνε στην καμπίνα του σκάφους σας, διότι δεν θα υπάρχει πολύς χώρος σε αυτήν. Αν είναι δυνατόν, αφήστε κάποια ρούχα στο σπίτι και πάρτε μαζί σας μόνο όσα είναι απολύτως απαραίτητα. Επίσης, αν είναι δυνατόν, πάρτε μόνο μία μικρή τσάντα, ώστε να μη χαθεί κατά τη διάρκεια των μεταφορών ή των εκδρομών από το ένα μέρος στο άλλο (ειδικά όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο).

Πλεονεκτήματα και οφέλη.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της μίσθωσης σκάφους είναι η ελευθερία που την συνοδεύει. Μπορείτε να πάτε όπου θέλετε και να μείνετε όσο θέλετε! Αν θέλετε να εξερευνήσετε άλλα μέρη της Ελλάδας, τότε απλά επιβιβαστείτε σε ένα πλοίο ή αεροπλάνο (ανάλογα με το σε ποιο νησί βρίσκεστε) και φύγετε! Αυτό σημαίνει επίσης ότι αν μια μέρα γίνει βαρετή ή βροχερή, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί υπάρχουν πολλές ακόμα μέρες που απομένουν στις διακοπές σας!

Οι πρώτες σας διακοπές στα ελληνικά νησιά με σκάφος είναι μια μοναδική εμπειρία. Θα δείτε πολλά νέα μέρη, θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα έρθετε πιο κοντά στη φύση.

Πήγαινε στην κορυφή