Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Παρά τα εμπόδια η ΝΔ υλοποίησε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Παρά τα εμπόδια η ΝΔ υλοποίησε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της

Δελτίο Τύπου Κωνσταντίνου Κυρανάκη:

Με τα σενάρια των πρόωρων εκλογών να πληθαίνουν, ο Βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, τόνισε στον αέρα του KONTRA και στο το δελτίο ειδήσεων του Γιώργου Μελιγγώνη πως, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που έχει την καλύτερη εικόνα για το τι είναι καλύτερο για την χώρα και επανέλαβε για ακόμα μια φορά την πρόθεση του Πρωθυπουργού για εξάντληση της τετραετίας.

Όσον αφορά τον παράγοντα που θα διαδραματίσει τον σημαντικότερο ρόλο στις εκλογές, όταν γίνουν αυτές, ο κ. Κυρανάκης είπε πως αυτός θα είναι η ικανότητα τήρησης των προεκλογικών δεσμεύσεων. Η ΝΔ παρά τις αντίξοες συνθήκες απέδειξε πως μπορεί να υλοποιήσει τις προγραμματικές της δεσμεύσεις όπως φάνηκε από τις μειώσεις φόρων, από την μείωση της ανεργίας, από την αύξηση των επενδύσεων, των εξαγωγών και μια σειρά οικονομικών μέτρων που είχε εξαγγείλει, είπε ο Βουλευτής.

Συνεχίζοντας και ερωτώμενος από τον κ. Μελιγγώνη γιατί οι κομματικές συνεργασίες δεν ευδοκιμούν στην Ελλάδα όπως συμβαίνει αντίστοιχα σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, ο κ. Κυρανάκης ανέφερε πως τα κόμματα στην Ελλάδα εμφανίζουν μεγάλες ιδεολογικές διαφορές που τα εμποδίζουν από το να συμφωνήσουν σε ένα συνεργατικό κυβερνητικό πρόγραμμα καταλήγοντας πως η χώρα χρειάζεται μια σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

“Η ΝΔ παραδοσιακά είναι μια μεγάλη συνεκτική παράταξη όπου βρίσκουν στέγη δεξιοί, κεντροδεξιοί και κεντρώοι ψηφοφόροι και αυτή τη στιγμή όσοι είναι σε αυτό το οικοδόμημα συμφωνούν στους κεντρικούς στόχους που δεν είναι άλλοι από μια Ελλάδα ισχυρή οικονομικά, στρατιωτικά και σε ένα ασφαλές μέλλον για τα νέα της παιδιά”, πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Κλείνοντας ο κ. Μελιγγώνης παραλλήλισε την τωρινή συγκυρία του βέτο της Τουρκίας στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, με το βέτο που είχε τεθεί από την Ελληνική μεριά στην ένταξη των Σκοπίων στην Βορειοατλαντική Συμμαχία. Ο Βουλευτής της ΝΔ απάντησε καυτηριάζοντας την στάση των κομμάτων της αριστεράς λέγοντας αρχικά πως, οι περισσότεροι Έλληνες ήταν περήφανοι για αυτή την απόφαση της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και δεν γίνεται να λένε τώρα ότι η Τουρκία έχει αναβαθμισμένο ρόλο διπλωματικά και θέτει αυτό το βέτο, ενώ όταν το έκανε η Ελλάδα ήταν αντίθετοι και το επέκριναν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή