Με δύναμη ξεκίνησε το Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Γαλατσίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με δύναμη ξεκίνησε το Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Γαλατσίου

Την περασμένη Παρασκευή 17 Ιουνίου άνοιξε η αυλαία του Παιδικού Φεστιβάλ Γαλατσίου «Κοιτάζοντας τ’αστέρια», στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο Άλσος Βέικου όπου μέχρι τον Σεπτέμβριο θα κρατήσει συντροφιά στους μικρούς μας φίλους με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο, παραμύθια και άλλα happenings.

Oι XANA ZOO άνοιξαν, λοιπόν, το Παιδικό Φεστιβάλ Γαλατσίου με ένα υπέροχο μουσικό έργο για το Καλοκαίρι του 2022. Οι κερκίδες των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ πλημμύρισαν από παιδιά που τραγούδησαν και χόρεψαν με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που λάτρεψαν μέσα από τα projects MAZOO and the ZOO και XANA ZOO. Και αυτό ήταν μόνο αρχή διότι μέρα με τη μέρα στα μπασκετάκια του Άλσους Βέικου δεν έπεφτε καρφίτσα!
Ας δούμε ποιές εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για την εβδομάδα που έρχεται και που υπόσχονται κέφι και ξεφάντωμα για τους μικρούς (και όχι μόνο) φίλους:

Σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 19:30, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Της φωτιάς και του αέρα», το Σάββατο 25/6 είναι αφιερωμένο στο θέατρο Σκιών με το «Φαντάσμα του Σεραγιού» ενώ η Κυριακή 26 του μήνα μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ταχυδακτυλουργικό show σε μια παράσταση που ο τίτλος τα λέει όλα «Kid’s stage Magic Show».
Η επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει με θέατρο Σκιών «Πλούσιος και φτωχός» την Δευτέρα 27/6 και την Τρίτη 28/6 θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Μην τρομάζετε τ’αηδόνι», ένα αλληγορικό κωμικό παραμύθι με πολύ μεγάλη συμμετοχή των παιδιών καθώς προσεγγίζει με τρυφερό τρόπο τη φιλία και τη διαφορετικότητα.
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα μάθουμε γιατί «Το καλό πάντα νικάει» στην ομώνυμη θεατρική παράσταση ενώ την Πέμπτη 30/6 μικροί και μεγάλοι θα περάσουν μια βραδιά «Παίζοντας με την Ειρήνη» του Αριστοφάνη.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και η ώρα έναρξης είναι 19:30.

Για καθημερινή ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα εκδηλώσεων, επισκεφθείτε το επίσημο site του Δήμου Γαλατσίου εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή