Τα πιο πρακτικά δώρα για νέες μητέρες και μωρά

ΠΑΙΔΙ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Τα πιο πρακτικά δώρα για νέες μητέρες και μωρά

Η μέλλουσα μητέρα πιθανόν να ψάχνει για δώρα για το μωρό. Αλλά τι αγοράζετε για ένα νεογέννητο; Μπορείτε να της δώσετε πρακτικά πράγματα ή κάτι πιο προσωπικό. Εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα δώρα για νεογέννητα από τη γκάμα των προϊόντων του διαδικτυακού μας καταστήματος.

Θήκη για πάνες

Μια θήκη για πάνες είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο για κάθε νέο γονέα. Όταν αλλάζετε πάνες, πρέπει να έχετε τα πάντα πρόχειρα: μαντηλάκια, πάνες και κρέμες. Το καλαθάκι πάνας είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα που μπορεί να κρεμαστεί στο τραπέζι αλλαγής ή στον τοίχο για να κρατάει τα πάντα στη θέση τους. Το καλαθάκι διαθέτει επίσης ξεχωριστό διαμέρισμα για την αποθήκευση των πάνες και των κρεμών, έτσι ώστε να ξέρετε πάντα πού πρέπει να τοποθετηθούν όλα ξανά.

Φορητό στρώμα αλλαγής μωρών.

Το στρώμα αλλαγής μωρού είναι ένα πολύ πρακτικό και εύχρηστο δώρο που μπορείτε να δώσετε στις νέες μητέρες. Πρόκειται για ένα τέλειο δώρο για νεογέννητα επειδή είναι φορητό και ελαφρύ, ώστε να μπορεί να μεταφέρεται εύκολα παντού. Επιπλέον, αυτό το δώρο είναι επίσης πολύ χρήσιμο για τις μητέρες που θέλουν να αλλάζουν την πάνα του μωρού τους οπουδήποτε στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους. Το φορητό χαλάκι αλλαγής βρεφών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλατό για τα σκεύη φαγητού, τα παιχνίδια κ.λπ.

Πάνες αγκαλιάς

Οι πάνες αγκαλιάς https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/cotton-muslin/ είναι μια άλλη καλή ιδέα δώρου για νεογέννητα, επειδή είναι κατασκευασμένες από μαλακό βαμβακερό υλικό με ένα στρώμα πολυεστέρα στο εσωτερικό τους που επιτρέπει στο δέρμα του μωρού σας να αναπνέει σωστά. Αυτές οι πάνες είναι άνετες, αναπνέουν και είναι εύκολες στη χρήση. Επιπλέον, διαθέτουν μαλακές ελαστικές ζώνες μέσης που εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε μέγεθος σώματος των μωρών.

Αλλαξιέρες μωρού

Μια αλλαξιέρα μωρού https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/changing/ είναι ένα άλλο χρήσιμο αντικείμενο που είναι ιδανικό για τους νέους γονείς – παρέχει ένα μέρος για να αλλάζετε πάνες χωρίς να χρειάζεται να ξαπλώνετε το μωρό σας σε ένα συνηθισμένο τραπέζι ή σε ένα κάλυμμα κρεβατιού που μπορεί να λερωθεί εύκολα όταν είναι βρεγμένο ή βρώμικο. Ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με συρτάρια αποθήκευσης, φώτα και μουσική που διασκεδάζουν το μικρό σας όσο εσείς εργάζεστε!

Βρεφικός υπνόσακος.

Ο βρεφικός υπνόσακος είναι ένα άλλο ιδανικό αντικείμενο δώρου για νεογέννητα, επειδή έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει το μικρό σας να αισθάνεται άνετα και ασφαλές ενώ κοιμάται τη νύχτα ή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επιτρέπει επίσης τη ροή του αέρα γύρω από το σώμα του μωρού όταν βρίσκεται στην κούνια ή στο κρεβάτι του/της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή