Λάρισα : Παρασύρθηκε αυτοκίνητο από τρένο – Εχασε την ζωή του ο οδηγός

ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα : Παρασύρθηκε αυτοκίνητο από τρένο – Εχασε την ζωή του ο οδηγός

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thelarissapaper.gr στην προσπάθεια του ο 34χρονος οδηγός για να περάσει από την αυτόματη φυλασσόμενη διάβαση των τρένων που βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Κάρλας και Μεθοδίου παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος – Λάρισα με αποτέλεσμα το όχημα του να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Το τροχαίο αυτό δυστύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης περίπου στις 6 και δυστυχώς από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ανασύρθηκε ακαριαία νεκρός ο νεαρός οδηγός του οχήματος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και επιχείρησαν διασώστες καθώς και 8 πυροσβέστες με δύο οχήματα διαπιστώνοντας πως ο οδηγός του οχήματος ήταν ήδη νεκρός.

Έντρομοι και αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής μιλάνε στο thelarissapaper.gr και εκφράζουν την αγωνία τους για την αφύλαχτη σιδηροδρομική γραμμή καθώς ακριβώς απέναντι βρίσκεται δημοτικό σχολείο με αποτέλεσμα τα παιδιά που πηγαινοέρχονται καθημερινά εκεί να κινδυνεύουν ενώ ταυτόχρονα επισημαίνουν στο παρελθόν έχουν γίνει αντίστοιχα περιστατικά στο σημείο.

Δείτε δηλώσεις κατοίκου της περιοχής

Πηγές

thelarissapaper.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή