Εβδομαδιαίες επισκέψεις της Νέας Δημοκρατίας: 20-24 Ιουνίου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής και νομούς όλης της Ελλάδας, o Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, μαζί με το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα επισκεφτούν τον νομό Λακωνίας την Πέμπτη 23 Ιουνίου. Στην επίσκεψη θα συμμετάσχουν η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα και ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

Στις 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον νομό Άρτας στην οποία θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και οι Βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης, Άννα Ευθυμίου, Γιώργος Κωτσός.

Στις 24 Ιουνίου ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος, η Γενική Γενική Γραμματέας Τουρισμού Ολυμπία Αναστασοπούλου καθώς και οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Γιάννης Μελάς, Κατερίνα Μονογυιού θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Ρόδο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή