Το «BBQ STORIES» και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στη Νάξο

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Το «BBQ STORIES» και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στη Νάξο

Δελτίο τύπου ΣΚΑΙ για την εκπομπή «BBQ STORIES»:

Τα «BBQ STORIES», μετά την Αμοργό, αποβιβάζονται στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, τη Νάξο. Ένα νησί με πλούσια παραγωγή, ξακουστά προϊόντα και φιλόξενους ανθρώπους.
Πριν ξεκινήσει το ψήσιμο, ο Αλέξανδρος θέλει λίγη δράση και γι’ αυτό κάνει Kite Surf στη Μικρή Βίγλα. Μία ξεχωριστή εμπειρία που για να ολοκληρωθεί θέλει… BBQ στην παραλία και «Ανοιχτό Κεμπάπ με ψιλοκομμένη μαριναρισμένη τομάτα & ταμπουλέ».
Στο ταξίδι στη Νάξο, δεν θα μπορούσε να μην αναζητήσει και να γνωρίσει καλύτερα τον πλούτο του νησιού: τις τέχνες που σώζονται ακόμη, όπως αυτή του γανωματή και του παραδοσιακού ξυλόφουρνου, αλλά και τους αγρότες – παραγωγούς, που εδώ και γενιές, βγάζουν τα διάσημα τοπικά προϊόντα, όπως είναι οι πατάτες Νάξου. Μετά τη σκληρή δουλειά στο χωράφι, ετοιμάζει στο BBQ «Πανσέτες με dry rub & πατάτες βουτύρου και μυρωδικά».
Φεύγοντας από τη Νάξο, ο Αλέξανδρος, εκτός των άλλων, παίρνει μαζί του τη ναξιώτικη φιλοξενία που δεν ξεχνιέται με τίποτα και φυσικά το bbq που είναι έτοιμο να ζεστάνει την παρέα με απολαυστικές συνταγές στον επόμενο μαγικό προορισμό.

#BBQStories με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου
Κάθε Κυριακή στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή