Νέα δράση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Αντικαρκινική και το Νοσοκομείο Αγία Όλγα

ΥΓΕΙΑ
Νέα δράση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Αντικαρκινική και το Νοσοκομείο Αγία Όλγα

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής:

Ενημερωνόμαστε για την Υγεία μας: νέα δράση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Αντικαρκινική και το Νοσοκομείο Αγία Όλγα
Ακόμα μια ενημερωτική δράση για την προαγωγή και την πρόληψη της υγείας των πολιτών διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Αυτή τη φορά, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής συνεργάζεται με το Ενιαίο Παράρτημα ΝΙΦΗΜ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και ανοίγουν την συζήτηση για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τις σύγχρονες θεραπείες στις παθήσεις του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος σε άνδρες και γυναίκες. Η ανοικτή συζήτηση, φυσικά με ελεύθερη είσοδο για όποια ή όποιον ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει, θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου &Νεότητος) τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 18.30.
Την ενημέρωση έχουν αναλάβει εξειδικευμένοι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κωνσταντοπούλειο (Αγία Όλγα) με επικεφαλής τον δρ Γεράσιμο Βλασσόπουλο, διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής. Συγκεκριμένα:
– Η δρ Κωνσταντίνα Μπακαλιάνου, διευθύντρια Γυναικολογικής – Μαιευτικής Κλινικής, θα μιλήσει για τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του ενδομητρίου.
– Ο δρ Μιχάλης Λιτός, επιμελητής Α’ Γυναικολογικής – Μαιευτικής Κλινικής, για την αποκατάσταση πρόπτωσης μήτρας και γυναικείας ακράτειας ούρων.
– Ο δρ Γιώργος Καλλίνικας, επιμελητής Β’ Ουρολογικής Κλινικής για τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη.
– Ο δρ Διομήδης Κοζυράκης, επιμελητής Β’ Ουρολογικής Κλινικής για τη λιθίαση του ουροποιητικού συστήματος
Μετά τις παρουσιάσει των γιατρών το κοινό μπορεί να υποβάλλει τις ερωτήσεις του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή