Καλοτάξιδο, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Καλοτάξιδο, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Στην κατάμεστη αίθουσα στο «Καμίνι» έγινε την Τετάρτη, η παρουσίαση του 2ου Τόμου του βιβλίου του Νέστορα Χατζούδη για το Γαλάτσι και τους Γαλατσιώτες.

Το βιβλίο και τον συγγραφέα προλόγισαν οι Μάνος Ελευθερίου, Ίκαρος Πετρόπουλος, Νίκος Χωριανόπουλος καθώς και ο υπεύθυνος των Εκδόσεων «Ταξιδευτής» Κώστας Παπαδόπουλος. Τελευταίος πήρε το λόγο ο συγγραφέας, ο οποίος γεμάτος συγκίνηση ευχαρίστησε αυτούς που βοήθησαν στην έκδοση του βιβλίου του και τους παρευρισκόμενους οι οποίοι τον τίμησαν.
Κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του, υποσχέθηκε ότι αν είναι καλά στην υγεία του, μπορεί να προχωρήσει και στη συγγραφή του 3ου Τόμου που θα αναφέρεται στο 2000 και μετά.

Παρόντες στην αίθουσα ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς, ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής και εκπρόσωπος της υφυπουργού Υγείας και βουλευτή της Ν.Δ. Ζωής Ράπτη καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Αναλυτικό ρεπορτάζ για την εκδήλωση θα σας έχουμε στο επόμενο φύλλο του «Παλμού».

Εγώ να ευχηθώ πρώτον να έχει υγεία ο συγγραφέας και να προχωρήσει στην έκδοη του 3ου Τόμου και δεύτερον καλές πωλήσεις για τον 2ο Τόμο του βιβλίου του.

Πήγαινε στην κορυφή