Ταξιδεύοντας με Παιδιά

ΠΑΙΔΙ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Ταξιδεύοντας με Παιδιά

Το ταξίδι με παιδιά μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά με προσεκτικό προγραμματισμό η οικογένεια σας μπορεί να απολαύσει το ταξίδι χωρίς προβλήματα. Οι πιθανότητες για ένα επιτυχημένο ταξίδι είναι πολλές, εάν φροντίσετε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και φυσικά εάν οι προσδοκίες σας δεν είναι πολύ υψηλές και δεν εμπλέκετε τις δικές σας επιθυμίες με των παιδιών σας, στον προγραμματισμό των διακοπών σας.

Ακολουθούν μερικές επιπλέον ταξιδιωτικές συμβουλές:

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ
Όταν πακετάρετε το αυτοκίνητο, βάλτε τις βαλίτσες https://www.samsonite.gr/el-gr/eidh-taksidiou-valitses των παιδιών από πάνω. Τα παιδιά χρειάζονται συχνά να ψάξουν στις βαλίτσες τους για να ανασύρουν κάτι. Τοποθετώντας τις βαλίτσες των παιδιών σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο στο αυτοκίνητο, δεν θα χρειάζεται να αδειάζετε το αυτοκίνητο κάθε φορά που τα παιδιά σας χρειάζονται τα πράγματά τους.
Μην ξεχνάτε να πάρετε μαζί σας σε ένα σακβουαγιάζ https://www.samsonite.gr/el-gr/eidh-taksidiou-sak-vouagiaz απαραίτητα είδη όπως αντηλιακό, αναλγητικό, αντικουνουπική λοσιόν, επίδεσμοι, καπέλα, γυαλιά ηλίου ή ομπρέλες. Το κατάστημα δώρων στο το ξενοδοχείο σας θα χρεώσει αρκετά χρήματα για αυτά τα αντικείμενα εάν χρειαστεί να τα αγοράσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Για να διατηρήσετε τα μικρά παιδιά ασφαλή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, θα πρέπει έχετε μαζί σας μερικά είδη προστασίας για τα παιδιά. Πλαστικά καλύμματα κρεβατιού, καλύμματα για τα πόμολα της πόρτας, και προστατευτικά για τις πρίζες θα κρατήσουν τα παιδιά σας ασφαλή, όσο κάνετε διακοπές μακριά από το σπίτι.
Καλό είναι να έχετε μαζί σας το φωτάκι νυκτός του παιδιού σας από το σπίτι. Τα παιδιά δεν μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα στο νέο περιβάλλον, συνεπώς χρειάζονται κάτι οικείο που θα τα κάνει να νιώσουν άνετα.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Η διαδρομή από και προς τον προορισμό σας, εάν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητο, μπορεί πραγματικά να γίνει κουραστική εάν τα μικρά σας ρωτάνε κάθε πέντε λεπτά ποτε θα φτάσετε στον προορισμό σας. Η ακατάπαυστη ομιλία σε συνδυασμό με την κούραση μπορούν να οδηγήσουν σε γκρίνια και κλάματα. Μια τσάντα με παιχνίδια είναι ιδανική λύση για να κρατάτε τα παιδία απασχολημένα καθ όλη την διάρκεια τους ταξιδιού. Κάθε μια ώρα εμφανίστε τους ένα νέο παιχνίδι από την τσάντα και διατηρείστε το ενδιαφέρον τους αμείωτο.

Στον σάκο κάθε παιδιού βάλτε και σνακ για το ταξίδι. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να κάνετε στάση κάθε φορά που πεινάνε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μαζί σας υγιεινά τρόφιμα και συμπεριλάβετε μερικά μικρά μπουκάλια νερό.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
Προγραμματίστε τον χρόνο σας ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για το check-in. Όταν τα παιδιά σας ταξιδεύουν μαζί σας όλα χρειάζονται διπλάσιο χρόνο.
Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας έχουν φάει καλά πριν επιβιβαστούν στοαεροπλάνο. Τα σνακ και οι χυμοί που σερβίρει η αεροπορική εταιρεία μπορεί να μην είναι αρκετά για μια μεγάλη πτήση.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ
Δώστε σε κάθε παιδί ένα καθορισμένο χρηματικό ποσό για να ξοδέψει σε αναμνηστικά. Αφήστε τα να αγοράσουν αυτό που θέλουν ακόμα κι αν πιστεύετε ότι το αντικείμενο δεν είναι πραγματικά χρήσιμο. Αυτό είναι ένα καλό μάθημα για να μάθουν να διαχειρίζονται σωστά τα χρήματα τους.
Αγοράστε σε κάθε παιδί ένα μικρό λεύκωμα πριν το ταξίδι. Πάρτε μαζί το λεύκωμακαι τα παιδιά σας μπορούν να χαλαρώσουν στο ξενοδοχείο το βράδυ γράφοντας στιγμές που τους εντυπωσίασαν από το ταξίδι τους.

Καλό ταξίδι!

Πήγαινε στην κορυφή