Το «BBQ STORIES» και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ταξιδεύουν στην Αμοργό

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Το «BBQ STORIES» και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ταξιδεύουν στην Αμοργό

Ανακοίνωση ΣΚΑΙ για την σημερίνη εκπομπή του Αλέξανδρου Παπανδρέου:

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

Το επόμενο bbq story γράφεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο νησί και την Κυριακή 12 Ιουνίου, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου φορτώνει την ψησταριά του, μπαίνει στο πλοίο και βάζει πλώρη για την Αμοργό. Η άγρια ακατέργαστη ομορφιά του νησιού, τα μαγικά μονοπάτια, το απέραντο γαλάζιο και οι κάτοικοι με το περίσσιο ταπεραμέντο τους κάνουν αυτό το ταξίδι μοναδικό.

Η αρχή γίνεται στο «Amorgos Trail Challenge», όπου ο Αλέξανδρος τρέχει, γνωρίζοντας τις ομορφιές του τόπου. Μετά από αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, το μενού περιλαμβάνει «Ψωμί σε γάστρα με βούτυρο», αλλά και παραδοσιακό «πατατάτο» από έναν ντόπιο που το μαγειρεύει εδώ και 38 χρόνια.

Μετά από ένα όμορφο πρωινό με θέα το Αιγαίο Πέλαγος αλλά και την κατάδυση στα καταγάλανα νερά του νησιού, το bbq στήνεται με φόντο την παραλία. «Γαρίδες μαριναρισμένες & καλοκαιρινή σαλάτα με ψητό ροδάκινο και μυρωδικά» μπαίνουν στο πιάτο και όλοι απολαμβάνουν νόστιμο φαγητό δίπλα στο κύμα της θάλασσας.

Τα κρυμμένα μυστικά της Αμοργού και τα μυστικά για δύο επιτυχημένα bbq αποκαλύπτονται παρέα με αυθεντικούς ανθρώπους την Κυριακή 12 Ιουνίου. Το ταξίδι στο Αιγαίο όμως δεν σταματά εδώ αλλά συνεχίζεται στα επόμενα bbq stories…

#BBQStories με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου
Κάθε Κυριακή στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή