Επιτυχίες και διακρίσεις για τους αθλούμενους του Κολυμβητηρίου Βύρωνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Επιτυχίες και διακρίσεις για τους αθλούμενους του Κολυμβητηρίου Βύρωνα

Ανακοίνωση Δήμου Βύρωνα:

Δυναμικό «παρών», που συνοδεύτηκε με πολλές διακρίσεις, έδωσαν οι αθλούμενοι των τμημάτων του Προγράμματος Προπόνησης Ενηλίκων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Βύρωνα, με προπονητή τον καθηγητή φυσικής αγωγής Κωνσταντίνο Δαβερώνα, στον κολυμβητικό αγώνα ανοιχτής θάλασσας 1.000 μέτρων (aqua adventuresbyArtemida), στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Aquathlon, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουνίου 2022 στην Αρτέμιδα, Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Δαβερώνας ήρθε πρώτος στο σύνολο των συμμετεχόντων, η Κριστίνα Ζεκολιάρη, μέλος του Προγράμματος Προπόνησης Ενηλίκων, πρώτη γυναίκα στο σύνολο των συμμετεχόντων, η Μυρτώ Μαλλή-Πολάκη, μέλος του Προγράμματος Προπόνησης Ενηλίκων, δεύτερη στην ηλικιακή της κατηγορία (40- 49) και ο Θέμης Μαρτέτας δεύτερος στην ηλικιακή κατηγορία (50-59). Το αθλητικό event είχε μεγάλη συμμετοχή και αγκαλιάστηκε με ζήλο και ενθουσιασμό από τα μέλη του Προγράμματος Προπόνησης Ενηλίκων, τη διοίκηση, τους καθηγητές φυσικής αγωγής, τους ναυαγοσώστες και όλο το προσωπικό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Βύρωνα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι πολλά από τα άτομα που συμμετείχαν στους αγώνες επιχείρησαν την κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας για πρώτη φορά.

Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο

Με αφορμή τη απόλυτα επιτυχημένη παρουσία των αθλητών του Κολυμβητηρίου Βύρωνα, στους αγώνες της Αρτέμιδας,ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδηςσυναντήθηκε μαζί τους σήμερα στο γραφείο του και συνομίλησε μαζί τους. Όπως τόνισε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, στους αθλούμενουςπου διακρίθηκαν αλλά και σε όσους συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και σε όλους τους προπονητές και το προσωπικό του δημοτικού κολυμβητηρίου Βύρωνα για την άρτια και αποτελεσματική δουλειά που κάνουν, η οποία, όπως φαίνεται, αποδίδει καρπούς και σε αγωνιστικό επίπεδο»!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή