Η Ομάδα Petanque Γαλατσίου στο 6ο No Finish Line Athens

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η Ομάδα Petanque Γαλατσίου στο 6ο No Finish Line Athens

Το Α.Σ. Γαλάτσι Petanque Club από 25 έως τις 29 Μαΐου έδωσε δυναμικό παρών σε ένα κορυφαίο αθλητικό, φιλανθρωπικό και ψυχαγωγικό δρώμενο που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ με σκοπό την ενίσχυση παιδιών που έχουν ανάγκη.

Ο λόγος για το 6o No Finish Line Athens, της διοργάνωσης που μέσω του πενθήμερου αγώνα 100 ωρών, συμβάλλει σε ετήσια βάση στην υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων οργανώσεων, ιδρυμάτων, συλλόγων όπως η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει, επιμορφώνει και καλλιεργεί, νοοτροπία και κουλτούρα διάδοσης, στήριξης και συμμετοχής σε φιλανθρωπικές δράσεις.
Η Ομάδα Petanque Γαλατσίου συμμετείχε με 17 αθλητές μέλη της ενώ συνολικά οι συμμετοχές της διοργάνωσης ξεπερνούσαν τις 6.000! Καταγράφηκαν 60.447 χιλιόμετρα!
Το πρωτότυπο αυτό φεστιβάλ που συνδυάζει το τρίπτυχο «άθληση – αναψυχή – προσφορά», εμπνεύστηκε το έτος 1998 ο Γάλλος πρωταθλητής υπεραποστάσεων Philippe Verdier και το 1999 ιδρύθηκε στο Μονακό ο διεθνής μη κερδοσκοπικός Οργανισμός «No Finish Line International». Από το 2015, το «No Finish Line» βγήκε έξω από τα σύνορα του Μονακό και φέτος πραγματοποιήθηκε και πάλι στη χώρα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή