Προσθέστε στυλ στο σαλόνι σας

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Προσθέστε στυλ στο σαλόνι σας

Όταν πρόκειται για διακόσμηση, ίσως χρειαστείτε κάποια έμπνευση. Μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε και πώς να κάνετε το σαλόνι σας να δείχνει ανανεωμένο και κομψό.

Αλλά μην ανησυχείτε, έχουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε ένα μέρος στο οποίο αγαπάτε να περνάτε χρόνο.

Ακολουθούν 4 τρόποι για να προσθέσετε στυλ στο σαλόνι σας:

Προσθέστε ένα statement κομμάτι

Τα έπιπλά σας είναι η καρδιά του σπιτιού σας, οπότε φροντίστε να αντικατοπτρίζουν αυτό που είστε και αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους. Είτε πρόκειται για ένα σετ τσαγιού αντίκα είτε για έναν εμβληματικό πίνακα ζωγραφικής, προσθέτοντας κάτι μοναδικό θα κάνετε το χώρο σας να ξεχωρίζει από το πλήθος. Αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε – ένα ή δύο statement κομμάτια είναι αρκετά!

Προσθέστε χρώμα

Το χρώμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε ένα δωμάτιο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε καθόλου χρήματα. Βάψτε έναν τοίχο ή προσθέστε μερικά νέα μαξιλάρια για άμεσο αντίκτυπο. Μην ξεχνάτε και τα αξεσουάρ – δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστά αξεσουάρ, όπως κεριά και βάζα, για μια φωτεινή έκρηξη χρώματος σε οποιαδήποτε γωνιά του δωματίου!

Φωτισμός

Δώστε στο σαλόνι σας μια φρέσκια, ολοκαίνουργια εμφάνιση με νέο φωτισμό. Οι επιδαπέδιες λάμπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φωτίσουν διαφορετικές περιοχές του δωματίου ή να δημιουργήσουν τη διάθεση για διάφορες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να βρείτε λαμπτήρες με διακόπτες ροοστάτη, ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε το φωτισμό ανάλογα με το τι κάνετε κάθε φορά. Αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό, σκεφτείτε να προσθέσετε μερικά φωτιστικά δαπέδου ή απλίκες τοίχου πάνω από τον καναπέ ή το κέντρο ψυχαγωγίας για ατμοσφαιρικό φωτισμό που δεν θα εμποδίζει τη θέα της οθόνης της τηλεόρασης.

Ανεμιστήρες δαπέδου

Οι ανεμιστήρες δαπέδου δροσίζουν το χώρο σας χρησιμοποιώντας μικρότερα πτερύγια από τους παραδοσιακούς ανεμιστήρες οροφής, γεγονός που δημιουργεί μεγαλύτερη κυκλοφορία αέρα ανά περιστροφή των πτερυγίων. Αυτό σημαίνει ότι τα πτερύγιά σας κινούν περισσότερο αέρα με λιγότερο θόρυβο από άλλους τύπους ανεμιστήρων. Ο αέρας κυκλοφορεί μέσα σε έναν κλειστό χώρο χωρίς να φεύγει από παράθυρα ή πόρτες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ρεύματα αέρα ή δυσάρεστες οσμές από την είσοδο.

Το σαλόνι είναι το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού σας. Είναι το μέρος όπου φιλοξενείτε τους καλεσμένους σας, χαλαρώνετε μετά από μια κουραστική μέρα και χαλαρώνετε με την οικογένειά σας. Είτε θέλετε να δώσετε στο σαλόνι σας μια ανανέωση είτε απλώς να ανανεώσετε το χώρο, πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε νέα έπιπλα και αντικείμενα διακόσμησης και ιδανικά να κάνετε μικρές προσθήκες ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή