Δήμος Ασπροπύργου: Σάρωσε η Ομάδα Χειροπάλης Ασπροπύργου στο Euroarm 2022

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δήμος Ασπροπύργου: Σάρωσε η Ομάδα Χειροπάλης Ασπροπύργου  στο Euroarm 2022

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου για την Ομάδα Χειροπάλης του Δήμου:

H Ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα bras-de-fer της IFA, Euroarm 2022, που διεξήχθη στη Rumia της Πολωνίας, εκπροσωπήθηκε από την Εθνική Ομάδα, η οποία απαρτιζόταν αποκλειστικά από Ασπροπύργιους αθλητές, με προπονητή τον Δημήτρη Φιλικίδη. Εκεί, η ομάδα κατέκτησε την 2η Πανευρωπαϊκή θέση στα τζούνιορ, και 3η θέση σαν χώρα συνολικά, και σάρωσε τα βραβεία, αποσπώντας πολλά χρυσά και ασημένια μετάλλια.
Οι νικητές του πρωταθλήματος χειροπάλης, αναλυτικά, είναι οι:
• ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΣΕΝΚΟ 4 Χρύσα κατηγορία 52kg και 57kg τζούνιορ 15 ετών.
• ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 2 Χρύσα κατηγορία 63kg και κατηγορία 78+ 1 ασημένιο, 1 χάλκινο τζούνιορ 15 ετών.
• ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ κατηγορία 86+kg 1 ασημένιο και 1 χρυσό τζούνιορ 18 ετών.
• ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ κατηγορία 86kg 1 ασημένιο και 1 χάλκινο τζούνιορ 18 ετών.
• ΚΑΙΤΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ κατηγορία 95kg 1 ασημένιο και 1 χρυσό τζούνιορ 21.
• ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ κατηγορία 95+kg 1 χρυσό και 1 ασημένιο τζούνιορ 21 και 4ος αριστερό στα senior 105kg.
• ΦΙΛΙΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ κατηγορία 78kg master 2 Χρύσα αριστερό δεξί.
• ΓΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κατηγορία 95kg senior 6η θέση αριστερό δεξί.

Με το πέρας του αγώνα, ο προπονητής, Δημήτρης Φιλικίδης, δήλωσε: «Όλοι οι μικροί συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αυτό ήταν δοκιμασία για εμένα ως προπονητή. Τα παιδιά προπονούνται μαζί μου 3 χρόνια και ήταν έτοιμα, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Ευχαριστώ, πέρα από τους αθλητές μου, ιδιαίτερα, τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου, όπως και τον Πρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. κ. Ιωάννη Κατσαρό, για την πολυδιάστατη στήριξη τους. Όλοι μαζί θα κάνουμε έναν Ασπρόπυργο καλύτερο!»
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που ο Ασπρόπυργος έγινε ξανά αιτία να παιανίσει ο εθνικός μας ύμνος ανά την οικουμένη. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Δημήτρη Φιλικίδη, όσο και στον ίδιο, γιατί απέδειξε πως τα καταφέρνει περίφημα και στο ρόλο του προπονητή αλλά και του αθλητή.»
Παίρνοντας τον λόγο, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. κ. Ιωάννης Κατσαρός, δήλωσε: «Καλώς ή κακώς, κάποια πράγματα κρίνονται από το αποτέλεσμα και ο Δημήτρης Φιλικίδης απέδειξε πως, η ομάδα που έχει δημιουργήσει, μπορεί να σταθεί στον διεθνή ανταγωνισμό και να νικήσει! Ο Ο.Α.Φ.Ν.ΤΗ. είναι περήφανος που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του μια τόσο δυνατή ομάδα, και ανανεώνει τις δεσμεύσεις του για διαρκή, έμπρακτη και πολύπλευρη στήριξη! Συγχαρητήρια και πάλι!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή