1η θέση και φέτος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής η AUTONOMΟUS του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
1η θέση και φέτος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής η AUTONOMΟUS  του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Σάρωσε για άλλη μια χρονιά η Ομάδα Ρομποτικής της γειτονιάς του Πανοράματος Γαλατσίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2022, που διοργανώθηκε από την WRO Hellas υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία Farmbots / Γυμνασίου με βαθμολογία 165 και μεγάλη διαφορά από τη 2η θέση (90 βαθμοί).

Ο τελικός της κατηγορίας Farmbots / Γυμνασίου στον οποίο συμμετείχαν 30 ομάδες απ΄ όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων ομάδες από γνωστά ιδιωτικά σχολεία αλλά και εξειδικευμένα εκπαιδευτήρια στην εκπαιδευτική ρομποτική, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 28 Μαΐου 2022 στο Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού.
Αρωγός στην εξαιρετική προσπάθεια της Γαλατσιώτικης Ομάδας ήταν το κατάστημα ξυλείας στο Γαλάτσι «Φτιάξτο Μόνος Σου» με την παροχή των απαραίτητων υλικών.
Οι άνθρωποι του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου «Η Αγία Ειρήνη» δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά και την περηφάνεια τους γι’αυτά τα νέα παιδιά που για μία ακόμα χρονιά κερδίζουν την πρωτιά σ’έναν πανελλήνιο διαγωνισμό.

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα ρομποτικής AUTONOMOUS με προπονητή τον υπέροχο άνθρωπο και εκπαιδευτικό κ. Γιώργο Μαρκόπουλο. Η ομάδα μας συνεχώς αυξάνεται ξεπερνώντας τους 15 μαθητές και παράλληλα μεγαλώνει και έχει διακριθεί σε όλους του διαγωνισμούς που συμμετείχε από το 2017 μέχρι σήμερα, αποδεικνύοντας περίτρανα τη δυναμική της. Αυτή τη φορά με την υποστήριξη των ακούραστων γονέων τους, πρωταγωνιστές της ομάδας είναι οι μαθητές Βασιλάκης Λουκάς, Καταλακτάκης Νάσος, Μαρκόπουλος Ευδόκιμος, Φιλίππογλου Δέσποινα και Χατζηγιάννη Ελπίδα. Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στη ζωή τους και να μας κάνουν περήφανους» δήλωσαν στον «Παλμό» οι άνθρωποι του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή