Ημερήσια εκδρομή στη Λίμνη Τσιβλού στις 5 Ιουνίου από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ημερήσια εκδρομή στη Λίμνη Τσιβλού στις 5 Ιουνίου από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου σας προσκαλεί στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στην ορεινή Αχαΐα.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα του Γαλατσιωτών Μοραϊτών αναφέρει ότι «με αφετηρία το Γαλάτσι – Λ. Βεΐκου 27 μπροστά από το κατάστημα του Βραζιλιάνου, θα αναχωρήσουμε ώρα 8:00 το πρωί για την Πελοπόννησο.
Περνώντας την Ακράτα θα ανηφορήσουμε τις δασωμένες πλαγιές του Χελμού, τα Αροάνια Όρη για να συναντήσουμε την μαγευτική λίμνη Τσιβλού. Η λίμνη Τσιβλού είναι ένα στολίδι, δημιούργημα εξ ολοκλήρου της φύσης, προϊόν της Μεγάλης κατολίσθησης που συνέβη το Μάρτιο του 1913. Βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων ανάμεσα σε πεύκα και πλατάνια που κατακλύζουν την περιοχή.
Στη συνέχεια, θα συναντήσουμε την Ζαρούχλα έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της ορεινής Αχαΐας, όπου θα παραμείνουμε για βόλτα και γεύμα. Επιστέφοντας θα κάνουμε στάση στην παραλία Ακράτας.
Την περίοδο αυτή στην λίμνη Τσιβλού, θα υπάρχουν και δραστηριότητες Κανό και Τοξοβολίας για όσους επιθυμούν.
• Δηλώσεις Συμμετοχής: έως 31-5-2022
• Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ το άτομο

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ.: Δημήτρη Κατσούλα, Γεώργιο Κολλάτο, Δημήτρη Μήτσια, Ηλία Μιχαλόπουλο, Νίκο Πολυχρονόπουλο, Κωνσταντίνα Σιψά και
– με τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Σμυρνή, στο 6970018222,
– με τον Αντιπρόεδρο κ. Αλέξ. Σταθόπουλο, στο 6974053943,
– την Γεν.Γραμματέα κα Ασπασία Αγγελοπούλου, στο 6979270325.

Επίσης με την αποστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος – συμμετοχής στην εκδρομή στο e-mail: speloponnisiongalatsi@gmail.com με πληρωμή κατόπιν συνεννόησης.
Σας περιμένουμε να περάσουμε υπέροχα στην εκδρομή μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή