10ος Αγώνας Δρόμου “Γεώργιος Αποστολάκης”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10ος Αγώνας Δρόμου “Γεώργιος Αποστολάκης”

Ανακοίνωση Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας :

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, πως στα πλαίσια του 10ου αγώνα δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης, γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05 Ιουνίου 2022, θα έχουμε την χαρά να υποδεχθούμε στην τελετή έναρξης των αγώνων το συγκρότημα «ΚΡΟΥΣΤΩΔΙΑ», τα μέλη του οποίου προέρχονται από την θεραπευτική κοινότητα «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».

Το «KEΘEA ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» δημιουργήθηκε το 1989 για χρήστες ναρκωτικών άνω των 21 ετών και τις οικογένειές τους.

Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και στοχεύει στην απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη των μελών του.

Η μουσική ομάδα, γεννημένη από την ανάγκη έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων με τρόπο δημιουργικό και καλλιτεχνικό, «κρουστωδεί» κυρίως ρυθμούς Tarantela αλλά και παραδοσιακούς ήχους από όλη την Ελλάδα και έχει στο ενεργητικό της πολλές εμφανίσεις σε

συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η «ΚΡΟΥΣΤΩΔΙΑ» εμφανίζεται με τον δάσκαλο και εμπνευστή της, Κώστα Κωνσταντάτο, μουσικό και συνθέτη. Μαζί γράφουν, συνθέτουν, τραγουδούν και δημιουργούν μουσική.

Να επισημάνουμε επίσης πως στο ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων, όπου κατασκευάζονται το bendir, το νταούλι, ο βροχοποιός και το περιστρεφόμενο χειροτύμπανο, που χρησιμοποιούν τα μέλη του συγκροτήματος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς την υπεύθυνη του προγράμματος Δήμητρα Θηβαίου για την άμεση αποδοχή της σχετικής πρόσκλησης, και φυσικά τα μέλη της μπάντας που θα παρευρεθούν στην πόλη μας και θα στείλουν με όλη την δύναμη της φωνής τους το μήνυμα:

Όχι στα ναρκωτικά – Ναι στον αθλητισμό!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή