Έργα Μετρό, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Έργα Μετρό, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρόδρομες εργασίες που πραγματοποιούνται από την Εταιρεία ΕΡΕΤΒΟ για το Μετρό στο Γαλάτσι έχουν αρχίσει να προκαλούν και τα πρώτα προβληματάκια στην καθημερινότητα των Γαλατσιωτών.

Θα πρέπει οι υπεύθυνοι της αναδόχου Εταιρείας να ενημερώνουν εγκαίρως τους δημότες για τις παρεμβάσεις τους στους δρόμους της πόλης ώστε να αποφεύγεται, όσο το δυνατόν, η ταλαιπωρία. Η κίτρινη πινακίδα που τοποθετήθηκε στη συμβολή της Αιγοσθένων με την Κουντουριώτου και η οποία ενημερώνει τους οδηγούς των ΙΧ ότι η έξοδος προς Βεΐκου είναι κλειστή λόγω έργων, και καθυστερημένα μπήκε και δεν είναι αρκετή.

Στις 5 Μαΐου, στη γιορτή της Αγίας Ειρήνης, δεν υπήρχε καμία πινακίδα και στην περιοχή επικρατούσε το απόλυτο κυκλοφοριακό κομφούζιο. Σήμερα που μιλάμε δεν έχει τοποθετηθεί καμία άλλη πινακίδα, όπως για παράδειγμα στη συμβολή της Αιγοσθένων με την Παπαφλέσσα.
Θα πρέπει λοιπόν να μπουν ενημερωτικές πινακίδες τόσο στη συμβολή της Αιγοσθένων με την Παπαφλέσσα όσο και στις υπόλοιπες διασταυρώσεις με τις οδούς Νιόβης, Δρυάδων, Ήβης, Αλκυόνης. Δεν νομίζω ότι η οικονομική επιβάρυνση θα είναι τόσο μεγάλη ώστε να πέσει έξω ο προϋπολογισμός της εταιρείας.
Ότι θα υπάρχει ταλαιπωρία λόγω των έργων το γνωρίζουμε όλοι. Καλό όμως είναι να υπάρχει έγκαιρη και σωστή ενημέρωση για τις παρεμβάσεις για να αποφεύγεται, όσο είναι δυνατόν, η άσκοπη ταλαιπωρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή