Μιχάλης Κατρίνης: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα θετικό στην Ηλεία και στους πολίτες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μιχάλης Κατρίνης: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα θετικό στην Ηλεία και στους πολίτες

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηλείαs, Μιχάλης Κατρίνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα θετικό στην Ηλεία και στους πολίτες.’’

Οι όψιμες και προεκλογικού χαρακτήρα επισκέψεις του Πρωθυπουργού του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ηλεία, επιβεβαιώνουν ένα και μόνο πράγμα: ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τίποτα θετικό να προσφέρουν στον τόπο και τους πολίτες.

Δεν έχουν σχέδιο για τη χώρα, δεν έχουν σχέδιο για την Ηλεία.

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησαν διαδοχικά και απέτυχαν. Υποσχέθηκαν πολλά και έπραξαν ελάχιστα.

Ο πρωτογενής τομέας, γύρω από τον οποίο κινείται η οικονομία της Ηλείας, δε βοηθήθηκε και αφέθηκε στην τύχη του. Σήμερα, οι αγρότες ακούν και πάλι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες του νομού λυγίζουν από τα χρέη της δεκαετούς κρίσης και της πανδημίας, ενώ οι τζίροι μειώνονται. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι επιχειρήσεις των πυρόπληκτων περιοχών εξαιρέθηκαν από το έκτακτο πρόγραμμα ενίσχυσης του υπ. Ανάπτυξης.

Οι πολίτες βιώνουν την ακρίβεια και την άνοδο των τιμών σε βασικά αγαθά εδώ και αρκετούς μήνες, χωρίς να λαμβάνονται έγκαιρα και αποτελεσματικά μέτρα.

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν ένα μοντέλο διακυβέρνησης που συσσωρεύει προβλήματα, έχει ως σημείο αναφοράς το παρελθόν και όχι το μέλλον.

Η δημοκρατική Ηλεία τους γνώρισε, τους έκρινε.

Τώρα είναι η ώρα για την ανατροπή του σημερινού ξεπερασμένου και αποτυχημένου πολιτικού σκηνικού.

Είναι η ώρα για να συναντηθούν οι δημοκρατικοί πολίτες με το ΠΑΣΟΚ και την καρδιά της δημοκρατικής παράταξης.

Είναι η ώρα να μιλήσουμε με προγράμματα και προτάσεις.

Η Ηλεία αξίζει κάτι καλύτερο, δεν μπορεί η επιλογή της να είναι ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία.

Υπάρχει πλέον μια άλλη επιλογή: η επιλογή του ΠΑΣΟΚ, της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας, η προοδευτική πρόταση για το αύριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή