Δήμος Γαλατσίου: Συνεδριάζει την Τρίτη 3 Μαΐου το Δημοτικό Συμβούλιο

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Συνεδριάζει την Τρίτη 3 Μαΐου το Δημοτικό Συμβούλιο

Μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου (δια ζώσης στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του Δημαρχείου και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 3 Μαΐου και ώρα 19.00.

Τα θέματα που έχει στην ημερήσια διάταξή του είναι τα εξής:
1ο: Έγκριση ή μη δεύτερης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 Δήμου Γαλατσίου, (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 121/2022 απόφασης – εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής).
2ο: Ισοσκέλιση ανταποδοτικών υπηρεσιών από ίδιους πόρους, (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 122/2022 απόφασης – εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής).
3ο: Λήψη απόφασης σχετικά με τη σύναψη ή μη, Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας με τον Δήμο Αθηναίων στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του Λόφου του Παιδιού.
4ο: Τέλη λαϊκών αγορών έτους 2022.
5ο: Έγκριση Συμμετοχής των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας στο πρόγραμμα EaSi καθώς και την υλοποίηση εκδήλωσης για αυτό.
6ο: Κατάρτιση Πίνακα για Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση σε κατοίκους του Δήμου μας και εξειδίκευση πίστωσης ποσού 1.200,00€ (ευρώ).
7ο: Κατάρτιση Πίνακα για Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση σε κατοίκους του Δήμου μας και εξειδίκευση πίστωσης ποσού 700,00€ (ευρώ).
8ο: Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ ΒΡΑΧΩΔΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΓΑΛΑΣΤΙΟΥ»

Πήγαινε στην κορυφή