Δήμος Γαλατσίου: Χορεύουμε για τα προσφυγόπουλα της Ουκρανίας

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Χορεύουμε για τα προσφυγόπουλα της Ουκρανίας

Με μια συμβολική εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλει να ανακουφίσει όσο μπορεί το δράμα, που εξελίσσεται μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Με αφορμή και την παγκόσμια ημέρα χορού (29/4) ο Σ.Β.Α.Π. (Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων) και ο Δήμος Γαλατσίου, οργανώνουν Gala Χορού, όπου χορευτικά σχήματα των Δήμων μελών του Συνδέσμου, πλαισιωμένα από guest παρουσίες επαγγελματιών χορού, χορεύουν για την Ειρήνη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου, ώρα 19.00, στο Παλαί – Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου επί της Λ. Βεΐκου.

«Ανοίγουμε μια μεγάλη αγκαλιά στα προσφυγόπουλα της Ουκρανίας». Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης αφού καλούνται οι θεατές να προσκομίσουν αντί εισιτηρίου, είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της Ουκρανίας.

Και συγκεκριμένα συγκεντρώνουμε:
Αντιπυρετικά, φυσιολογικοί οροί, κολλύρια, γάζες αποστειρωμένες, spray επούλωσης τραυμάτων, αλοιφές για εγκαύματα, συσκευές ορών για ενδοφλέβια έγχυση φαρμάκων, σύριγγες λεπτές, αιμοστατικά, ιατρικές μάσκες, απολυμαντικά χεριών και επιφανειών, θερμόμετρα, παιδικές τροφές, γάλα σκόνη, παιδική αλοιφή συγκάματος, πάνες για μωρά, καινούργια παιχνίδια.

Η εκδήλωση είναι υπό την Αιγίδα της ΄Ενωσης Δημάρχων Αττικής και την συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Πήγαινε στην κορυφή