Παραδόθηκε το πρώτο αναβαθμισμένο πάρκο γειτονιάς στο Δήμο Ζωγράφου

Δήμος Ζωγράφου
Παραδόθηκε το πρώτο αναβαθμισμένο πάρκο γειτονιάς στο Δήμο Ζωγράφου

Ανακοίνωση Δήμου Ζωγράφου:

Το πρώτο «πάρκο γειτονιάς» είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Ζωγράφου. Με τη δημιουργία του πρώτου pocket park στο πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χρυσίππου και Ξηρογιάννη, ο Δήμος Ζωγράφου προχωρά στην αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων και τη δημιουργία χώρων πρασίνου που εξασφάλισε μέσω του έργου «αναβάθμιση χώρων αναψυχής, άθλησης παιδιών και τη δημιουργία πάρκων γειτονιάς στο Δήμο Ζωγράφου» του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ύψους 1.588.105,20 ευρώ.
Ο νέος κοινόχρηστο χώρος περιλαμβάνει υπαίθρια όργανα γυμναστικής και όμορφους καθιστικούς χώρους που προσκαλούν τον επισκέπτη όχι μόνο για άθληση αλλά και για στάση και ξεκούραση. Σε επόμενο στάδιο θα καλλωπιστεί με επιπλέον φυτά και δένδρα.
Στον αναβαθμισμένο κοινόχρηστο χώρο ξενάγησαν τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας, Δήμος Μπουλούκος και η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Αναπλάσεων Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Ζωγράφου, Κατερίνα Σπυροπούλου.
Ο Δήμος Ζωγράφου θα συνεσίζει τις αναπλάσεις και σε άλλα «πάρκα γειτονιάς», τα οποία θα αποτελέσουν μία όαση άθλησης και αναψυχής στις πυκνοκατοικημένες γειτονιές της πόλης μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή