O Δημήτρης Καιρίδης συναντήθηκε με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
O Δημήτρης Καιρίδης συναντήθηκε με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή

O Δημήτρης Καιρίδης, Βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών συναντήθηκε με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή:

“Συναντήθηκα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τον φίλο, Κώστα Καραμανλή. Θέμα της συνάντησης μας ήταν το πρόγραμμα των έργων υποδομών της κυβέρνησης, που εξελίσσεται με επιταχυνόμενο ρυθμό. Μέχρι σήμερα, έχουν συμβασιοποιηθεί και έχουν ξεκινήσει έργα αξίας άνω των 4 δισ. και μέχρι το 2023, το πρόγραμμα θα φτάσει σε έργα αξίας 13 δισ., υπερκαλύπτοντας το κενό που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ειδικά για τη βόρεια Αθήνα, συζητήσαμεγια τη δέσμευση της μη εγκατάστασης διοδίων στον κόμβο της Βαρυμπόμπης, το μεγάλο έργο της υπογειοποίησης της Λεωφόρου Κύμης και της σύνδεσής της με την Εθνική Οδό, αλλά και τη Γραμμή 4 του μετρό, τα έργα στην οποία έχουν ξεκινήσει και τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς.

Η Γραμμή 4, είναι ένα από τα μεγαλύτερα εν εξελίξει έργα υποδομών στην Ευρώπη σήμερα και θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο, τον συγκοινωνιακό χάρτη της βόρειας Αθήνας, εξυπηρετώντας, τόσο τη δυτική όσο και την ανατολική της πλευρά, από το Γαλάτσι, μέχρι του Παπάγου και το Νέο Ψυχικό.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παραμένει σταθερά προσηλωμένη στα έργα και όχι στα λόγια, στις μακέτες ή σταυποτιθέμενα εγκαίνια των μουσαμάδων.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή