Ο Στέλιος Μαϊνάς συναντά και διαβάζει Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Στέλιος Μαϊνάς συναντά και διαβάζει Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου:

Η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, το Σάββατο του Λαζάρου, 16 Απριλίου 2022 & ώρα 20:30 σας προσκαλεί σε μια κατανυκτική βραδιά, γεμάτη από την ελληνικότητα του «κοσμοκαλόγερου» των γραμμάτων και την μεστή αφήγηση ενός σπουδαίου καλλιτέχνη, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Δημήτρης Καλλιέρης» του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου, Αλ. Παναγούλη 13.
Ο ηθοποιός ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ συναντά τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ και διαβάζει μερικά από τα αριστουργηματικά του διηγήματα, όπως τα «Μυρολόγι της φώκιας», «Έρως – Ήρως», «Παιδική Πασχαλιά».
Ο σαγηνευτικός λόγος του ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, η υποκριτική του ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΪΝΑ και οι ήχοι των ψαλτάδων και μουσικών ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑΝΤΑΤΟΥ. ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑNΤΖΙΟΥ & ΛΟΥΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ, μπλέκονται γλυκά με την ατμόσφαιρα του Χειμώνα και τα πρώτα αρώματα της Άνοιξης.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης & επίδειξης αστυνομικής ταυτότητας. Ανήλικοι έως 17 ετών με δήλωση self test (τελευταίου 24ώρου) και υποχρεωτική χρήση μάσκας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή